2013 MacBook vs A4 9120 laptop

Yer
Kayseri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Huawei Matebook D15 2022

Intel Core İ5 1155G7

8GB 3733 Mhz RAM
Elimde HP laptop var. AMD işlemcili fakat uzun süredir bir MacBook deneyimi yaşamak istiyorum. Birkaç sitede gezdiğimde de arkadaşlara MacBook'un tadını alırsan bir daha Windows'a uğramazsın gibi yorumlar yapmışlar fakat sıkıntı olmasından korkuyorum. Şu an bilgisayarım 2013 MacBook değerinde geziniyor piyasada. Bu sistemi satsam ve yerine 2012-2013 bir MacBook alsam nasıl olur?

Şu an kullandığım sistemin özellikleri:
  • AMD A4 - 9120 2.20 GHz
  • AMD Radeon R3
  • 120 GB SSD ve 320 GB HDD.
  • 4 GB DDR4 1866 MHz RAM.

Pek oyun oynamam. GTA San Andreas, CS 1.6 falan takılırım yıllardır :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde HP laptop var. AMD işlemcili fakat uzun süredir bir MacBook deneyimi yaşamak istiyorum. Birkaç sitede gezdiğimde de arkadaşlara MacBook'un tadını alırsan bir daha Windows'a uğramazsın gibi yorumlar yapmışlar fakat sıkıntı olmasından korkuyorum. Şu an bilgisayarım 2013 MacBook değerinde geziniyor piyasada. Bu sistemi satsam ve yerine 2012-2013 bir MacBook alsam nasıl olur?

Şu an kullandığım sistemin özellikleri:
  • AMD A4 - 9120 2.20 GHz.
  • AMD Radeon R3.
  • 120 GB SSD ve 320 GB HDD.
  • 4 GB DDR4 1866 MHz RAM.

Pek oyun oynamam. GTA San Andreas, CS 1.6 falan takılırım yıllardır :D

Ben şu an kullanıyorum pek de bir güzel yanı yok :D ama daha rahat sayılabilir.

Evet rahatlık bir yana bir de stabilize önemli :). Memnun edecek performans verir mi yoksa üzer mi?

MacOS'da aynı Windows gibi donar kasar lag lug atar :) virüs de girer yine crackli programlar ile falan fistan. eğer oyun falan oynamayacaksanız (steamda vs yinede bazı mac os destekleyen oyunlar var) iş güç takılcaksanız alabilirsiniz ben lightroom, Photoshop ve Instagram için kullanıyorum. "Instagram fotoğraf kalitesini Mac sistemlerde düşürmediği için."

MacOS'da aynı Windows gibi donar kasar lag lug atar :) virüs de girer yine crackli programlar ile falan fistan. Eğer oyun falan oynamayacaksanız (Steam'de vs yine de bazı macOS destekleyen oyunlar var) iş güç takılcaksanız alabilirsiniz ben lightroom, Photoshop ve Instagram için kullanıyorum. "Instagram fotoğraf kalitesini Mac sistemlerde düşürmediği için."

Teşekkür ederim :) bilgisayarımı ilana koydum satabilirsem MacBook' a geçiş yapacağım. Sizin kullandığınız Mac ya da MacBook kaç model özellikleri nedir ona göre tercih yapayım bende.

Teşekkür ederim :) bilgisayarımı ilana koydum satabilirsem MacBook'a geçiş yapacağım. Sizin kullandığınız Mac'ya da MacBook kaç model özellikleri nedir ona göre tercih yapayım bende.

Hocam benim şu an kullandığım MacBook Pro A1378 eski bir model 2011 ya da 2012 olması gerekiyor performans konusunda iyi şu anlık zaten bir şey yüklü değil lr, PS falan MacBook alırken şüpheci olursanız vm üzerinden kurup şu anki PC'niz ile bakabilirsiniz bende ek olarak oda var kendi Mac bilgisayarımın yapamadığı bazı şeyleri oradan yapıyorum bazen. Ve özellik olarak i5 3210M var 16 GB DDR3 1333MHz RAM ile gelmişti. Zaten beleş geldi orası ayrı dava :D
Tamir için verildi sonra bana kaldı adam gidip kendine 2020 Pro modellerinden almış. baya önceden Fiyat olarak şuan benim kullandığım amazonda 5333TL idi şimdi. şuan nedir ne değildir bilmiyorum

Hocam benim şu an kullandığım MacBook Pro A1378 eski bir model 2011 ya da 2012 olması gerekiyor performans konusunda iyi şu anlık zaten bir şey yüklü değil lr, PS falan MacBook alırken şüpheci olursanız vm üzerinden kurup şu anki PC'niz ile bakabilirsiniz bende ek olarak oda var kendi Mac bilgisayarımın yapamadığı bazı şeyleri oradan yapıyorum bazen. Ve özellik olarak i5 3210M var 16 GB DDR3 1333MHz RAM ile gelmişti. Zaten beleş geldi orası ayrı dava :D
Tamir için verildi sonra bana kaldı adam gidip kendine 2020 Pro modellerinden almış. Bayağı önceden fiyat olarak şu an benim kullandığım Amazon'da 5333TL idi şimdi. Şu an nedir ne değildir bilmiyorum.

Senin şansından istiyorum :D o zaman yol göründü bende satayım da şu makineyi bir temiz 2012-13 bir MacBook bulayım.
Yardımın için teşekkürler :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı