TeknoAhmet Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #1 Merhaba ben Adana'da yaşıyorum 2013 model Polomuz var M+S yani kar ve çukur ibareli 4 mevsim lastik taktırdım bugün, yaz lastiği mı taktırmalıydım?
Merhaba ben Adana'da yaşıyorum 2013 model Polomuz var M+S yani kar ve çukur ibareli 4 mevsim lastik taktırdım bugün, yaz lastiği mı taktırmalıydım?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 29 Haziran 2024 #2 Sürprizbozan: Yaz lastiği Sürprizbozan: 4 mevsim lastik Sürprizbozan: Kış lastiği Gibi düşünebilirsin. Tabi ki yaz lastiğinde bir tık daha hantal olacaktır.
Sürprizbozan: Yaz lastiği Sürprizbozan: 4 mevsim lastik Sürprizbozan: Kış lastiği Gibi düşünebilirsin. Tabi ki yaz lastiğinde bir tık daha hantal olacaktır.
TeknoAhmet Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #3 Peki Adana sıcak bir yer olduğu için ve kar yağmadığı için pek bir etkisi olmaz ama yol tutuşunda bir etkisi olur mu?
Peki Adana sıcak bir yer olduğu için ve kar yağmadığı için pek bir etkisi olmaz ama yol tutuşunda bir etkisi olur mu?