2013 model Samsung televizyon kaç sene daha dayanır?

467199

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar selam. Şu an da 2013 model Samsung Smart TV kullanıyoruz. Hatta ilk alındığı anı çok iyi hatırlıyorum eski tüplü televizyonumuz duman atıyordu. Neyse ekranda bir 4 ay öncesine kadar küçük bir siyahlık vardı. Tamam dedik etkilemiyor bizi çok. Ama şu an baktığımızda bayağı büyümüş yani ilk haline göre. Aşırı büyük değil yani ama bu ileride büyüyecek dedi babam. Sizce yeni televizyon alınması şart mı? 1 seneye kadar ekranı direkt gider mi?

Yeni zamlar gelmeden değiştirin fazla ömrü yok gibi.

Merhaba hocam. Aynı televizyon bizde de var. Bahsettiğiniz model farklıdır onu bilemiyorum. 2013'te almıştık, ondan sonra 2018-2019 gibi led'i yanıp yanıp sönmeye başlamıştı. Tamir ettirdik ve hala kullanılıyor. Sağ tarafta çizgi çizgi şeyler var, ama çok şeffaf gözükmüyor yani. Hala kullanılır, televizyon alınması şart değil.

Ama TV ekranı gerçekten hassas, sağlam model ise kolay kolay bozulmaz. Ah be Smart TV'de eskiden Spotify vardı kaldırıldı, eski Samsung Store vardı daha dün gibi hatırlarım.

Sacma gelecek ama olu pikselin dirildigini gordu bu gozler. Emektar Sony Bravia led televizyonumuz 12 senedir elayv and kikin. Bi ara dedigim gibi gidiciydi sonra kendi kendini tamir etti manyak.

2012 UE 40es7000'i hala kullanıyoruz. Arada bir ısınma kaynaklı kapanıp açılıyordu içini açtım işlemcinin termal pedi düşmüş yerine taktım sorun yok şu anlık.

2012 UE 40es7000'i hala kullanıyoruz. Arada bir ısınma kaynaklı kapanıp açılıyordu içini açtım işlemcinin termal pedi düşmüş yerine taktım sorun yok şu anlık.

Ah be aklıma eskiler geldi dedemlerde vardı 2012 gibi yıllarda kamerası vardı efsane bir televizyon ailecek oturur bir 10-11 sene önce Galatasaray'ın Avrupa maçlarını falan izlerdik ne yıllardı be. Şu an hepimiz büyüdük ne o televizyon kaldı ne de eski yıllar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…