2013 Mondeo vs C5 vs 508

Makaleler
115
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Hangisi daha iyidir? Üçü de aynı fiyatta geziniyor.
  • 508'ler 1.6 e-HDI Access veya Active.
  • C5'ler 1.6 HDi Executive.
  • Mondeo'lar 1.6 TDCI Trend veya Titanium.
Önceliğimiz içinin büyük olması. Sonrasında ise güç. Kısacası güç ve iç hacminin genişliğini birlikte istiyoruz. Mondeo iç hacim olarak diğer ikisinden daha büyük duruyor ama yine de fikir almak isterim.

Şu an kullandığımız araç Jetta 2009 ve tam sığıyoruz. Biraz daha büyük ve güçlü bir şey arayışı içindeyiz ve bütçemize göre bu üç model var.

Marka olarak en kalitelisi Ford. Ama Mondeo'yu bilmiyorum kroniği vs. var mıdır. Fransız arabalarını ise çok zor durumda kalmadığın sürece (bence) alma.

2011'lerin bile çoğu çürük. Passat piyasası çok yüksek. Almışken de yeni bir şey almak istiyoruz, eldeki zaten 2009 olduğu için 2010 ve aşağısına pek bakasım yok ama mükemmel bir Passat kaçırıyorsak neden olmasın.

Hangisi daha iyidir? Üçü de aynı fiyatta geziniyor.
  • 508'ler 1.6 e-HDI Access veya Active.
  • C5'ler 1.6 HDi Executive.
  • Mondeo'lar 1.6 TDCI Trend veya Titanium.
Önceliğimiz içinin büyük olması. Sonrasında ise güç. Kısacası güç ve iç hacminin genişliğini birlikte istiyoruz. Mondeo iç hacim olarak diğer ikisinden daha büyük duruyor ama yine de fikir almak isterim.

Şu an kullandığımız araç Jetta 2009 ve tam sığıyoruz. Biraz daha büyük ve güçlü bir şey arayışı içindeyiz ve bütçemize göre bu üç model var.
Ben Ford'u seçerdim. Gerek kalitesi gerek yol tutuşu bence fiyatının hakkını veriyor. Zamanında sıfır Ford alınmış ailede büyüyen biri olarak bunu söylüyorum.

Sorma ya, taş gibi koltukları ile tasarımın zirveleri gördüğü bir araba.

Gayet güzel arabada, ondaki konfor pek aileye uyacak bir konfor değil.
Koltuk konusunda katılıyorum. Diğer araçlara göre biraz sert ama alışıyorsunuz bir süre sonra. Biz aile arabası olarak kullandık ev almak için satmıştık hiç şikayetimiz olmamıştı.

2012 Mondeo var bende 2.0TDCİ. Sana tavsiyem mondeo alacaksan 2.0tdci otomatik şanzıman tercih et. Gaza bastığında o torku hissediyorsun yol tutuşu olarak sınıfının lideri zaten. Şahsen 1.6 versiyonu kullandım araç hantal kalıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı