Mefistofeles Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.456 Çözümler 4 2 Mart 2021 #21 maquee0 dedi: Eki Görüntüle 902553 Genişletmek için tıkla... Core 2 quad q9550 veya q9650, xeon işlemci olarak da e5450 veya x5460 alıp takabilirsiniz. Xeon işlemcileri alacaksanız modlu alacaksınız veya kendiniz modlayacaksınız, bu işlemi araştırın çok zor bir şey değil zaten genelde modlu satılıyor.
maquee0 dedi: Eki Görüntüle 902553 Genişletmek için tıkla... Core 2 quad q9550 veya q9650, xeon işlemci olarak da e5450 veya x5460 alıp takabilirsiniz. Xeon işlemcileri alacaksanız modlu alacaksınız veya kendiniz modlayacaksınız, bu işlemi araştırın çok zor bir şey değil zaten genelde modlu satılıyor.
maquee0 Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #22 PC'ye taksam çalışır mı? İnternette videoları gördüm, çalışıyor. Darboğaz problemini nasıl çözerim?
Mefistofeles Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.456 Çözümler 4 2 Mart 2021 #23 maquee0 dedi: PC'ye taksam çalışır mı? İnternette videoları gördüm, çalışıyor. Darboğaz problemini nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Modlu alıp takarsanız çalışır tabii ki. Bu dediğim işlemciler darboğaz sorununuzu çözer.
maquee0 dedi: PC'ye taksam çalışır mı? İnternette videoları gördüm, çalışıyor. Darboğaz problemini nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Modlu alıp takarsanız çalışır tabii ki. Bu dediğim işlemciler darboğaz sorununuzu çözer.
K Karaboğa61 Decipat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.349 Makaleler 2 Çözümler 3 2 Mart 2021 #24 maquee0 dedi: PC'ye taksam çalışır mı internette videoları gördüm çalışıyor. Darboğaz problemini nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Modlu olması lazım elimde modlu X5460 mevcut ilgilenirseniz ulaşabilirsiniz.
maquee0 dedi: PC'ye taksam çalışır mı internette videoları gördüm çalışıyor. Darboğaz problemini nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Modlu olması lazım elimde modlu X5460 mevcut ilgilenirseniz ulaşabilirsiniz.
ENTERNALPROES Centipat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 4 Mart 2021 #25 maquee0 dedi: PC'ye taksam çalışır mı internette videoları gördüm çalışıyor. Darboğaz problemini nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Kardeşim işlemcinin modlu olması gerekiyor modlu olursa darboğaz yaşamazsın diye düşünüyorum.
maquee0 dedi: PC'ye taksam çalışır mı internette videoları gördüm çalışıyor. Darboğaz problemini nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Kardeşim işlemcinin modlu olması gerekiyor modlu olursa darboğaz yaşamazsın diye düşünüyorum.