İsmetcan Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #1 İyi Sosyaller herkese. Elimizde 27 senedir şahin var artık değiştirmeyi düşünüyoruz. Yakınımda Jetta buldum temiz 230 binde km biraz tuzlu gibi kullanan var mı? 1, 2TSI çekme gibi sorunlar yaşatır mı? https://www.sahibinden.com/volkswagen-jetta/izmir-menderes
İyi Sosyaller herkese. Elimizde 27 senedir şahin var artık değiştirmeyi düşünüyoruz. Yakınımda Jetta buldum temiz 230 binde km biraz tuzlu gibi kullanan var mı? 1, 2TSI çekme gibi sorunlar yaşatır mı? https://www.sahibinden.com/volkswagen-jetta/izmir-menderes
selo1907 Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 490 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #2 Kendim 1.0 TSI kullanıyorum. Turbolu oluşundan yokuş kalkış sıkıntı yaşatmıyor. Ancak bu paralara daha yeni i20'lere yönelmeni tavsiye ederim.
Kendim 1.0 TSI kullanıyorum. Turbolu oluşundan yokuş kalkış sıkıntı yaşatmıyor. Ancak bu paralara daha yeni i20'lere yönelmeni tavsiye ederim.
İsmetcan Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #3 selo1907 dedi: Kendim 1.0 TSI kullanıyorum. Turbolu oluşundan yokuş kalkış sıkıntı yaşatmıyor. Ancak bu paralara daha yeni i20'lere yönelmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Küçük değil mi hocam i20 aile arabası olarak kullanıcaz
selo1907 dedi: Kendim 1.0 TSI kullanıyorum. Turbolu oluşundan yokuş kalkış sıkıntı yaşatmıyor. Ancak bu paralara daha yeni i20'lere yönelmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Küçük değil mi hocam i20 aile arabası olarak kullanıcaz
selo1907 Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 490 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #4 İsmetcan dedi: Küçük değil mi hocam i20 aile arabası olarak kullanacağız. Genişletmek için tıkla... HB olsun sedan olsun 4 kişi biniliyor zaten. Çok gezmeniz yaylanız vs. yoksa gideri olan bir araç. Fluence de önerebilirim.
İsmetcan dedi: Küçük değil mi hocam i20 aile arabası olarak kullanacağız. Genişletmek için tıkla... HB olsun sedan olsun 4 kişi biniliyor zaten. Çok gezmeniz yaylanız vs. yoksa gideri olan bir araç. Fluence de önerebilirim.