2014 Hyundai I10 nasıldır?

Genel olarak Hyundai önerim değildir. Pek güvenli bir araç değil kendisi, en azından benim gözümde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1 yıldız.

Çok arabadan anladığım söylenemez fakat Hyundai'nin araçları pek kaliteli değil derler ve o araç bence çok küçük bir otomobil, Sedan bakın en küçük otomobil olarak derim (tabi sizim ihtiyaçlarınız neler bilemiyorum, kendi ihtiyçlarıma göre konuşuyorum).

Çok arabadan anladığım söylenemez fakat Hyundai'nin araçları pek kaliteli değil derler ve o araç bence çok küçük bir otomobil, Sedan bakın en küçük otomobil olarak derim (tabi sizim ihtiyaçlarınız neler bilemiyorum, kendi ihtiyçlarıma göre konuşuyorum).
İhtiyacım minibüslerden kurtulmak, işe gidip geleceğim ve acemiliği atacağım. Arabalar cidden çok pahalı evet ihtiyacım şu dediğim arabayı kesinlikle alamıyorum.

Bunun yerine Fiat Punto önerebilirim. Hyundai'den daha kaliteli olduğunu düşünüyorum, Renault'un HB modelleri de olabilir. Almadan önce Ncap testlerini izlemenizi ve ekspertiz yaptırmanızı öneririm. Instagram'da ''sahibindencim'' isimli hesabı incelerseniz ekspertizi neden önerdiğimi anlarsınız :)

Toplamda 8 parça boya görünüyor, biraz fazla gibi. Hasar tutarları ne kadar acaba?
Tramer yok diyor, abimleri ikna edersem bunu alacağım yüksek model olması ve az yakması benim için artısı.
Yeni göreve başladım, işe gidip geleceğim çok birikimim yok. İnanın minübüs seferlerinin saati çok saçma 16:45'te araç kalkıyor benim işten çıkmam 17:00, sonraki minibüs ise 17:30'da kalkıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı