2014 Hyundai I20 Elite paket alınır mı?

ndmblgc

Hectopat
Daha fazla  
İlanda ki aracı bugün görmeye gittim ve fiyatı 585.000 TL'ye çekebildim. Sizce bu araç için bu kadar para fazla mı? Aracın gidişi gayet iyi motoru benim anlayabildiğim kadarı ile de iyi. Düzenli şekilde çalışıyor. Baskı balatasını yeni değiştirmiş. İç kozmetiği de bir iki ufak şey dışında güzel. Kaportada da bir çizik var o da serçe parmakın yarısı kadar. Kaputta da avuç içinden biraz küçük güneş yanığı gibi lekelenme var. Güzel bir pasta cila ile gidecek gibi duruyor.

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...in-pluslpgli-146-binde-temiz-1181312984/detay

Bunların göğüsü sanki kronik sıkıntılıydı ya kabarıyo soyuluyor gibi böyle.

i20 kullanımı keyifli bir araç. Çok sessiz. Çok performanslı bir motor değil tabii.

2019 301 aracımı 550 bine satarken keriz miyim ben diye hissettim şimdi bak.

İ20 kullanımı keyifli bir araç. Çok sessiz. Çok performanslı bir motor değil tabii.

2019 301 aracımı 550 bine satarken keriz miyim ben diye hissettim şimdi bak.

Dediklerin denemek için kullandığımda bende fark ettim. Yokuşlu yollarda ve senede 1 defa 250 km uzun yol yapacağım için performansı şehir içinde üzmeyeceğini düşünüyorum. LPG olmasıda avantaj benzinde de yskıyormuş sanırım. Bu ilanda bahsettiğim araç piyasanın 10-15 bin üstünde olduğunun farkındayım fakat şehir dışına bakamıyorum iş dolayısı ile ve bursada donanım olarak en uygun araç bu.

215 binde ki 2015 model ibizaya 525 istediler ve kaporta olarak aynıydı.

210 binde 2013 0.9 icon paket Clio'ya 540 bin istediler.

100 binde 2013 1.4 100 HP boyasız değişensiz tavanı güneş yanığı Corsa'ya 530 istediler ama araç 90 binde conta yakmış ve 3. vites 4 bin devirde 60'ı zor gördü.

1.5 ay da arada ki fsrka çalışıp gözüme hitap edip içime sinen araca binmenmek daha mantıklı geliyor.

Style orta paket Elite Full.

@fullmetal arakadaş verdiğim cevapda ki gibi hocam piyasa o kadar berbat ki akıl alır gibi değil.

1.2 mpi çok kemik sorunsuz bir motor. Kronik sorunu yok. Hararet görmez. 100 derecede fan açıyor araç. Alt takım sağlam. Şehiriçi ortalama 8.5 litre yakar. Lpg tüketimi 9.5 litre.

Style en temiz tercih olur. Elite almanın hiçbir mantığı yok. Aynı paraya düşük km style fazlasıyla yeterli olur. Ancak 0.9 clionun performansını aratıyor

Denediğim Clio için aynı şeyi söyleyemem ama gerçekten o arabanın motorda bir anormallik vardı. Bu sebeple net bir şey söyleyemem. Mesela izlediğim inceleme videolarında rolantisi 1100 devir civarıydı ama bu araç 800 devir de çalışıyordu. Gaza basıp çekince araç 1500'den 800 devire düşene kadar çok titriyordu gibi. Bakalım biraz daha bakınıp bir karar vereceğim.

Söylediğiniz hiçbir aracın rölantisi 1.100 devirde olmaz. Söylediğiniz araçlar birbirinden çok bağımsız motor tiplerinde. 1.2mpi tercih edecekseniz A dan B ye gitmek için sorunsuz bir tercih olarak karar verin derim. Performans beklentisi olup atmosferik kullanmayı bilmeyeni üzer yorar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…