2014 model laptop nasıl hızlandırılır?

182198

Kilopat
Merhaba, benim 2014 model bir laptopum var. Klavyesi düzgün çalışmıyor, kulaklık girişi bozuk ve çok yavaş. Ufak bir klavye alacağım, USB ses kartı alacağım ama yavaşlık sorununu çözemiyorum format atmama rağmen. Ne yapmam lazım, buna SSD takılır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
SATA 2 mi? Bellek ve SSD yükseltmesi iyi olur gibi.

Önerim Windows 10/8 sürümlerinden birini kullanıyorsan Windows 7'ye geçmen. Ya da razı isen hafif Linux sürümlerine geçmen. Linux mind, Xubuntu'ya da Pardus öneririm. İyi günler.

@182198 hocam SSD işinizi görecektir fakat patatese ketçap sıksanızda patates, yine patates. ( fazla beklentiniz olmasın bakımından )

Eğer bütçen varsa işlemci ve Ram al. Bilgisayar hızlanır. Formatla bir şey olmaz. Ben format attığım zaman pc daha yavaşladı.

Artık yeni PC almanız gerekiyor ömrü az kalmış.

Windows 7 kesinlikle önermiyorum Windows 8.1 sistem daha stabil seri ve güzel arayüzü ile canlandıracaktır bilgisayarı.

Oyun oynanmayacaksa 250GB SSD ve 2x4GB DDR4 veya DDR3 RAM yeterli olur bence. Ama yine yetmezse en kötü i5 5 veya 6. nesil bir işlemci de şart olur gibi. Ek olarak ısınmasını bir nebze azaltma için Laptop Soğutucu bakabilirsin.

Windows 7 kesinlikle önermiyorum Windows 8.1 sistem daha stabil seri ve güzel arayüzü ile canlandıracaktır bilgisayarı.

Windows 10 ve 8 SSD üzerine yapılan sistemlerdir. 4 GB RAM ve HDD ile şu an Windows 10 kullanıyorum, birkaç ay öncesine kadar 8.1 kullanmaktaydım. Hiçbir şey değişmedi. Hem 8.1 akıllı tahta vb. şeyler için daha uygundur. Her iki sistem gereksiz uygulamalar ile baş yoruyor. Windows 7 düşük sistemli PC'ler için daha uygun olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…