2015-2016 C200(D) AMG alınır mı?

cancka

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX4080 - i9 13900HX - 32GB - Acer Predator Helios 16
Meslek
Müzisyen
Selamlar,

Daha önce kendime ait premium bir aracım olmadı ama Mercedes, Audi, BMW vs. araçları gerek kullandım gerekse yan koltuğunda bulundum. VW golf kullanıyordum aracımı sattım, şu anda aracım yok araştırma yapıyorum normalde hatchback araçları sevdiğim için A180 hoşuma gidiyordu ama o bütçelerde kimse önermedi yani bende arkadan görünüşünden dolayı biraz soğudum araçtan açıkçası.

Durum böyle olunca bütçemi zorlayarak C200'e kararımı değiştirdim ama gerek bu forumda okuduklarım gerek başka yerde araştırdıklarım;

“Abi bu araba gerçekten bu kadar kötü mü?” dedirtti bana. Yani herkesin kendine göre bütçesi var tabii ama ben sınırları zorlayıp borç harç almayı düşündüğüm araba, resmen hayal kırıklığı oysa görünüşü falan çok hoşuma gidiyor arabanın.

Buradaki abilerim, kardeşlerim size danışmak istediğim tam olarak şu;
Belki çok çok üst segment araçlara binenler var aramızda ama ben VW'den buraya geçmeyi düşünen biri olarak C200 2015-2016 model AMG paketi alsam nasıl olur, bu araca binilir mi, çok başımız ağrır mı? Kendince bir piyasası var mı bu aracın çok ilan görüyorum, kullanan da görüyorum doğrusu ama okuduklarım resmen arabayı yerin dibine sokar nitelikte.

Belki sizlerden bir kez daha, alma kardeşim rezillik yorumunu göreceğim ama hepimiz mutlaka yaşamışızdır hani o arabayı almak istersin bazı şeyler bir kulağından girer, bir kulağından çıkar. O durumun içerisindeyim ama illa o olacak diye tutturmuyorum mantıklı görüşleri, yorumları değerlendirmek istiyorum.

Not: Dizel veya benzin takıntım yok ama yorum yaparken belirtirseniz sevinirim.

Birazcık uzun oldu, okuması daha da zor olmasın diye burada bitiriyorum.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler, iyi sosyaller diliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar,

Daha önce kendime ait premium bir aracım olmadı ama Mercedes, Audi, BMW vs. araçları gerek kullandım gerekse yan koltuğunda bulundum. VW golf kullanıyordum aracımı sattım, şu anda aracım yok araştırma yapıyorum normalde hatchback araçları sevdiğim için A180 hoşuma gidiyordu ama o bütçelerde kimse önermedi yani bende arkadan görünüşünden dolayı biraz soğudum araçtan açıkçası.

Durum böyle olunca bütçemi zorlayarak C200'e kararımı değiştirdim ama gerek bu forumda okuduklarım gerek başka yerde araştırdıklarım;

“Abi bu araba gerçekten bu kadar kötü mü?” dedirtti bana. Yani herkesin kendine göre bütçesi var tabii ama ben sınırları zorlayıp borç harç almayı düşündüğüm araba, resmen hayal kırıklığı oysa görünüşü falan çok hoşuma gidiyor arabanın.

Buradaki abilerim, kardeşlerim size danışmak istediğim tam olarak şu;
Belki çok çok üst segment araçlara binenler var aramızda ama ben VW'den buraya geçmeyi düşünen biri olarak C200 2015-2016 model AMG paketi alsam nasıl olur, bu araca binilir mi, çok başımız ağrır mı? Kendince bir piyasası var mı bu aracın çok ilan görüyorum, kullanan da görüyorum doğrusu ama okuduklarım resmen arabayı yerin dibine sokar nitelikte.

Belki sizlerden bir kez daha, alma kardeşim rezillik yorumunu göreceğim ama hepimiz mutlaka yaşamışızdır hani o arabayı almak istersin bazı şeyler bir kulağından girer, bir kulağından çıkar. O durumun içerisindeyim ama illa o olacak diye tutturmuyorum mantıklı görüşleri, yorumları değerlendirmek istiyorum.

Not: Dizel veya benzin takıntım yok ama yorum yaparken belirtirseniz sevinirim.

Birazcık uzun oldu, okuması daha da zor olmasın diye burada bitiriyorum.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler, iyi sosyaller diliyorum.
Butceniz ne kadar? O kasa C serileri icin premium hissiyati yok diyenler cok var.

Dizelden kesinlikle uzak durun diyorlar, 2018 yarısından sonrakiler düzgünmüş 160hp olanlar.

Şu an kafam çok karıştı 1.7m gibi bir bütçeyle aslında F30 bmw nasıl olur, bilmediğim araba o yüzden emin değilim. 3.18 benzinli buldum bi tane güzel ama motor vs nasıl üzer mi bizi acaba?

1.6 dizel 136 beygir olandan uzak durmanızı tavsiye ederim. 1.6 benzinli 156 beygir c180 bakabilirsiniz. Her arabanın iyi ve kötü yanları olduğu gibi bu arabanın da var. Size hitap ediyorsa alabilirsiniz.

2018 sonrasına bütçe yetmiyor, benzinli (hem c180 - hem c200) bütçe yetmiyor. Şimdilik beklemede kalacağım bakalım. Evde bir araç var zaten, ilerleyen zamanlarda tekrardan bir düşüneceğim.

Ama C200d'den kesinlikle soğudum, mercedes forumlarını da okuyorum kaç gündür.

BMW düşünüyorum alternatif ama o da ayrı bir cumhuriyet, binicisi falan beni biraz uzaklaştırıyor arabadan.

Bu fiyatlara kıyasladığınız kadar sorunsuz bir bmw almanız zor. Beklemeniz doğru olacaktır. Olmadı w204 kasanın makyajlı 1.6 turbolu ve 7g tronik şanzımanlı olanlarına da bakabilirsiniz. Üst kasadan teknolojik olarak üstün olmasa da daha mercedes olan bir araçtır. O da üzmez. Motor şanzıman aynı zaten.

Dizelden kesinlikle uzak durun diyorlar, 2018 yarısından sonrakiler düzgünmüş 160hp olanlar.

Şu an kafam çok karıştı 1.7m gibi bir bütçeyle aslında F30 bmw nasıl olur, bilmediğim araba o yüzden emin değilim. 3.18 benzinli buldum bi tane güzel ama motor vs nasıl üzer mi bizi acaba?
Aynen öyle hocam, C200D'lerin 2018 sonrası varyasyonları Renault'tan devşirme motor yerine Mercedes üretimi motoru kullanıyor, ayrıca makyajlı versiyonun yalıtımı çok daha iyi. 2022-2023 arası babam 2016 Model C200D Exclusive kullanıyordu, aracın motor sesi fazla, belli bir hızdan sonra çekişi yetersiz ve iç yalıtımı cidden mercedes'e yaraşmayacak kadar kötüydü. Ki satmadan hemen önce araba motordan dolayı 1 ay serviste yattı, sonra tamir ettirdik de satabildik. Bela gibi bir araç resmen, donanımı da o fiyata alacağınız güncel araçlardan daha iyi değil.

1.7M bütçede sedan bakıyorsanız 2022-23 Honda Accord en güzel seçenek bence, ayriyeten 2018-2019 Volvo S60'a bakılabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı