Optifines Kilopat Katılım 11 Mayıs 2015 Mesajlar 443 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2015 #1 2015-2016 sezonunda Avrupa kupalarına katılacak tüm Türk takımları işte şunlar: Astana Beşiktaş Fenerbahçe Galatasaray Qabala Qarabağ Ağdam Umarız tüm takımlar Avrupa kupalarında iyi derecelere sahip olurlar. *Liste alfabetik sıraya göre yapılmıştır.
2015-2016 sezonunda Avrupa kupalarına katılacak tüm Türk takımları işte şunlar: Astana Beşiktaş Fenerbahçe Galatasaray Qabala Qarabağ Ağdam Umarız tüm takımlar Avrupa kupalarında iyi derecelere sahip olurlar. *Liste alfabetik sıraya göre yapılmıştır.
L Legugi Hectopat Katılım 12 Temmuz 2015 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2015 #2 İnşallah. Hadi Fenerbahçe. . Takım desteklediğim için ceza yenmez diye düşünüyorum. Bütün takımlara başarılar...
İnşallah. Hadi Fenerbahçe. . Takım desteklediğim için ceza yenmez diye düşünüyorum. Bütün takımlara başarılar...
T TurkTurk Ziyaretçi 28 Ağustos 2015 #3 Galatasaraylıyım ancak pek umudum yok Fenerbahçe ve Beşiktaşa başarılar.