2015 Jetta koltuk sökülürse ne olur?

Saldon

Kilopat
Katılım
22 Aralık 2018
Mesajlar
146
Çözümler
3
Yer
Hatay
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran çözünürlüğü: 2560x1440 @ 164Hz
Pencere boyutu: 2560x1307 @ 164Hz
VR: Not Active
Graphics API: Direct3D 11.0 (Level 11.1)
GPU: NVIDIA GeForce RTX 4060
VRAM: 7957MB
Max Texture Size: 16384px
Shader Level: 50
CPU: AMD Ryzen 9 5900X 12-Core Processor (24 thread)
RAM: 32,869 MB (32 GB)
İşletim Sistemi: Windows 11 (10.0.26100) 64bit (Desktop)
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Oyun Yapımcısı
Merhaba arkadaşlar kolay gelsin. Aracımın iç kısmı krem ve birkaç sigara yanığı bulmakta ve çok çabuk kirleniyor. Ben bu aracımın koltuklarını söktürüp diktirirsem airbag ışığı yanar mı yanarsa ne olur? Sonradan cihazla söndürülür diye biliyorum. Söndürürlerse de ekspertiz de çıkar mı? Yani airbag patlak mı gözükür araba pert mi gözükür? Sizlere danışmak istedim. Kimi akıllı usta da direnç atıyormuş o daha kötü.
 
Hiç bir şey olmaz. Koltuğu sökerken soketi de sökecekler, sonra da o soketi yerine güzelce oturttuktan sonra hiç bir sıkıntı olmaz. Velev ki airbag ışığı yansa bile bu, araca pert muamelesi yaptıracak bir şey değil.
Yalnız sigara yanığını falan araç üstünde onarıyorlar diye biliyorum.
 
Hiç bir şey olmaz. Koltuğu sökerken soketi de sökecekler, sonra da o soketi yerine güzelce oturttuktan sonra hiç bir sıkıntı olmaz. Velev ki airbag ışığı yansa bile bu, araca pert muamelesi yaptıracak bir şey değil.
Yalnız sigara yanığını falan araç üstünde onarıyorlar diye biliyorum.
Sonunda dostum çok teşekkür ederim aradım cevap buydu. Evet onarıyorlar Adana’da çok güzel bir yer var fakat krem rengi aşırı derecede hemen kir kapıyor. O yüzden zemin ile koltukları ve orta kolluğu tamamen kaplatmayı düşünüyorum.Baştan sona hem temiz durur.

Peki airbag ışığı sönüyor mu söndürdükten sonra tekrar yanıyor mu ?
 
Son düzenleme:
Yani araçta her hangi bi airbag ışığı yok şu anda hiç bir ışık yok daha doğrusu arıza olarak. Ustaya götüreceğim alt taban koltuk ve orta kol kısmını kaplatmak için baştan sona sizlere danışayım dedim.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı