2015 MacBook Pro mu yoksa iPad 9. nesil mi?

Ali Reis

Hectopat
Hocam iyi günler öncelikle YKS'ye çalışmak için bilgisayar veya tablet arayışındayım çok oyun oynayan bir insan değilim genellikle yazılımla uğraşıyorum. Sizce 9. nesil iPad mi almak daha mantıklı yoksa 2015 model MacBook Pro mu veya 8500 9500 arası önerdiğiniz bir cihaz varsa ilgilenebilirim 2. el düşünüyorum.

Yazılımla uğraşıyorum demişsiniz MacBook almak daha mantıklı bence iPad kullanışsız bence MacBook daha rahat tabii size kalmış.

iPad taşınabilirlik, kalem varsa not alma kolaylığı gibi birçok konuda bence daha önde.

2.el GTX1050 ekran kartına sahip laptop al. İstediğin her oyunu oynarsın. Milattan kalma 8 yıllık macbook'tan sana hayır gelmez. Bir tablet ile bilgisayar asla aynı görevi görmez.

Şimdi fark ettim hocam
iPad 9.nesil 64 GB ve Apple Pencil 1.nesil ilan no: 1119417996.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...4-gb-ve-apple-pencil-1.nesil-1119417996/detay
Bu cihaza ne diyorsunuz.
Dostum oyun oynamak isteyeceksin oynayamayacaksın. Bilgisayarın yoksa boşuna tablet alma.

2.el GTX1050 ekran kartına sahip laptop al. İstediğin her oyunu oynarsın. Milattan kalma 8 yıllık MacBook'tan sana hayır gelmez. Bir tablet ile bilgisayar asla aynı görevi görmez.

Hocam doğru diyorsunuz laptopla tablet çok farklı cihazlar muhtemelen tablet alacağım kalem ile birlikte YKS'de istediğim bölümü kazanabilirsem satıp iyi bir laptopa geçmek en mantıklısı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…