Minsnicterb Megapat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 958 Çözümler 1 28 Eylül 2024 #1 Bilgisayarımı güncelleyeceğim o yüzden en son sürüm hangisi bunu bulamadım, hangisini kurmam gerekiyor?
Bilgisayarımı güncelleyeceğim o yüzden en son sürüm hangisi bunu bulamadım, hangisini kurmam gerekiyor?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.412 Makaleler 60 Çözümler 816 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #2 OCLP ile en güncel sürümleri kullanabilirsin ama siz normal olarak max destekleyen sürümü mü soruyorsunuz ?
OCLP ile en güncel sürümleri kullanabilirsin ama siz normal olarak max destekleyen sürümü mü soruyorsunuz ?
Minsnicterb Megapat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 958 Çözümler 1 2 Ekim 2024 #3 claus dedi: OCLP ile en güncel sürümleri kullanabilirsin ama siz normal olarak max destekleyen sürümü mü soruyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Normal olarak en son sürümü soruyorum. Ayrıca belirtiğiniz için soruyorum OCLP ile en yüksek sürümü kurmak mantıklı mı? Performans açısından. Diğer en güncel seri nedir? Belki diğerini kuararım.
claus dedi: OCLP ile en güncel sürümleri kullanabilirsin ama siz normal olarak max destekleyen sürümü mü soruyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Normal olarak en son sürümü soruyorum. Ayrıca belirtiğiniz için soruyorum OCLP ile en yüksek sürümü kurmak mantıklı mı? Performans açısından. Diğer en güncel seri nedir? Belki diğerini kuararım.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.412 Makaleler 60 Çözümler 816 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #4 Sistem özelliklerini belirtir misin detaylıca ?
Minsnicterb Megapat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 958 Çözümler 1 4 Ekim 2024 #5 claus dedi: Sistem özelliklerini belirtir misin detaylıca ? Genişletmek için tıkla... macOS 14 (Sonoma) sürümünde Reddit kullancıları olumlu şeyler yazmış.
claus dedi: Sistem özelliklerini belirtir misin detaylıca ? Genişletmek için tıkla... macOS 14 (Sonoma) sürümünde Reddit kullancıları olumlu şeyler yazmış.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.412 Makaleler 60 Çözümler 816 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #6 Sistem özelliklerini belirtmemişsin ama 4 GB RAM'i bırak 8 RAM bile neredeyse Sonama için yetersiz.