Elimde 2015 MacBook Air mevcut şu an High Sierra kurdum bu bilgisayarın desteklediği en son sürüm hangisidir? Ayrıca nasıl kurabilirim? Ayarlarda yazılım güncelleme bölümü yok. App Store'da ise sürüm yükseltmeleri çıkmıyor.
Elma logosuna tıklayıp hakkında kısmına bakar mısın yazılım güncelleme var mı?
Big Sur yükleyebiliyorsunuz normal koşullarda. macOS Big Sur aşağıdaki bilgisayarlarla uyumludur
Oraya girince yazılım güncelleştirmeleri diye buton var ona tıklıyorum App Store'a atıyor orada da High Sierra'nın güvenlik güncellemesi vs. şeyler var sürüm yükseltmesi yok.
Peki nasıl yükselteceğim?
Buraya tıkla sonra mağazada aç de bakalım indirecek mi dener misin?![]()
macOS Big Sur
macOS Big Sur elevates the world's most advanced desktop operating system to a new level of power and beauty. Experience Mac to the fullest with a refined new design. Enjoy the biggest Safari update ever. Discover new features for Maps and Messages. And get even more transparency around your...apps.apple.com
Ekran böyle geldi indirme tuşuna bastım yükleniyor.
App Store uygulaması üzerinden indiriyorsun değil mi?
Evet linke tıklayınca otomatik App Store açtı zaten. Cihazda Mac hesabı açmadık ondan böyle yapıyor olabilir mi?
% Kaç oldu indirme?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.