2015 Passat 1.6 TDI Tesla model double ekran yazılım güncellemesi nasıl yapılır?

kemalipektc

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
2015 model 1.6 TDI Passat sahibiyim. Aracı aldığım kişi, sonradan Tesla model tarzında boydan uzun bir Android tabanlı double ekran taktırmış. Ancak cihazın Android sürümü çok eski olduğu için birçok yeni özellik çalışmıyor (örneğin uygulama uyumsuzlukları ve sistem performansı gibi sıkıntılar var).
Bunun dışında başka bir sorunum da var:
Aracın kendi orijinal bilgi ekranı (kadranlar arasındaki yol bilgisayarı ekranı) eskiden Türkçe iken, önceki sahibi tarafından İngilizceye çevrilmiş. Şu anda sadece İngilizce ve Almanca dilleri seçilebiliyor, tekrar Türkçeye çeviremiyorum.

Şu konularda yardım rica ediyorum:

Tesla model ekranın Android yazılımını nasıl güncelleyebilirim? Yazılım (ROM) atılabiliyor mu, önerebileceğiniz yer veya kişi var mı?

Tesla ekranın Android sürümünü manuel olarak kendim güncellemem mümkün mü? (root veya Custom ROM işlemleri vs.)

Aracın bilgi ekranını (kadranlar arası ekranı) tekrar nasıl Türkçeye çevirebilirim? Vcds, odıs gibi bir yazılımla mı yapılır?

Tesla ekranın marka ve modelini nasıl öğrenebilirim? (donanım yazılımı/ayar menüsü vs.)

Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Tesla model ekranın Android yazılımını nasıl güncelleyebilirim? Yazılım (ROM) atılabiliyor mu, önerebileceğiniz yer veya kişi var mı?

Android tabanlı olduğu için ROM desteği muhakkak vardır ancak bahsi geçen ekran için özellikle yapılmış bir Custom ROM bulmanız gerekir. Ek olarak cihazın teknolojisinin atacağınız ROM'u çalıştırması çok önemli. Cihaz anladığım kadarıyla eski olduğu için donma ve kasma gibi sorunlar olabilir.

Tesla ekranın marka ve modelini nasıl öğrenebilirim? (donanım yazılımı/ayar menüsü vs.)

En net bilgi için ekranın gömülü olduğu yerden çıkarılarak arkasındaki etiketten bakılması daha garanti olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı