2016 1.6 icon paket Talisman alınır mı?

medqee

Hectopat
Daha fazla  
D segmenti araba almak istiyoruz. Talisman özellik bakımından gerçekten çok iyi fakat ikinci el piyasası çok durgun. Parça fiyatları çok pahalı diyorlar. Özellik bakımından falan gerçekten çok iyi duruyor, sizce alınır mı? Tavsiyeleriniz nedir?
Bütçe 1.1 milyon.

Son düzenleyen: Moderatör:

Alınmaz.
Parça maliyetleri diğer rakiplerine göre düşük ancak ikinci el piyasasındaki yavaşlık ve fiyat dengesizliği sebebi ile alınmaması gereken tehlikeli bir araç. Tehlikeli olduğu durum hemen elden çıkaramamak.
Bence bu bütçe ile bir alt segment olan Megane ve Octavia model araçlara bakmak en güzeli.

Megane 4 1.3TCe bakın hocam boş paket almayın.

Alınır hocam talisman donanım olarak icon paket dolu. 160hp lik 4control olanları daha iyi diye biliyorum.
Ek olarak Opel Insignia da bakabilirsiniz 1.6 CDTI.

4 Control ile felan uğraşmaya gerek yok. Model kriteri felan var mı?

Megane 4 1.3TCe bakın hocam boş paket almayın.

Onun yerine 16 Insignia çok daha iyi bence.

Alınır hocam talisman donanım olarak icon paket dolu. 160HP'lik 4Control olanları daha iyi diye biliyorum.
Ek olarak Opel Insignia da bakabilirsiniz 1.6 CDTI.

Insignia düşünüyorum zaten ama Talisman icon paket gerçekten çok dolu o yüzden kendisini bayağı çekiyor bana.

Hocam 1.1 milyona S60 Insignia falan gayet iyi bence neden alt segment alayım ki.

Hocam Insignia kış paket opsiyonlu olanlar 4koltuk ısıtma ön iki koltuk soğutma direksiyon ısıtma vs çok dolu bir araç bana fiyat olarak baktığımda çok donanımlı geliyor. 1.6cdti yürütüyor ama bir 2.0 gibi değil tabi ki de yol tutuş olarak ve diğer konulardada Talisman dan bir tık iyi diye düşünüyorum.

Çok iyi arabalar ama marka algısı nedeniyle 2. eli çok yavaş canımı sıkan tek nokta bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…