2016 dolu passat mı yoksa 2019 boş passat mı alınmalı?

Flawei

Centipat
Daha fazla  
1250000-1350000 TL arasına 2016 dolu kasa highline 100 binde manuel hatasız boyasız tramersiz araç almakmı yoksa yine Passat 2019 2022 boş kasa impression 1 parça boyalı 2-3 bin tramerli almak mı?

Dosya Ekleri

• IMG_7941.png
    489 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_7940.png
    420,2 KB · Görüntüleme: 92
Ne kadar kullanacaksın aracı, uzun süre kullanacaksan 2019 düşük kilometreyi alman senin için daha mantıklı olur satarken daha kolay satarsın ayrıca passatında dolusu ile boşu arasında çok ahım şahım fark yok ufak makyajlarla arayı kapatırsın ha ben alıp 3-5 ay bineceğim çok kilometre yapmam dersen o zaman dolusunu al.

Burada senin ne istediğin önemli ama bu araçlardan biri otomatik biri manuel bu ciddi bir fark bence. Dolu bir arabaya binmek istiyorsan manuel olması senin için önemsiz ise ve sık kullanacaksan doluyu alırsın, keyfini çıkartırsın belli bir kilometre yapar sonra değiştirirsin.

Hocam 1-2 yıl kullanırım ama işim dışarıda olduğu için genelde hep ticari araçlarımı kullanıyorum fazla km yapmayacağımı düşünüyorum.

Passat gibi D sınıfı hem de full donanım bir arabanın manuelini biraz zor satarsınız. O arabayı o donanımla alacak kişi konforuna düşkün demektir, otomatiğini arar.
Tabii ben şahsen manuel ve dolu arabadan tarafım ama ülke şartlarını göz önünde bulundurunca bence 2019 otomatik derim.

1250000-1350000 TL arasına 2016 dolu kasa highline 100 binde manuel hatasız boyasız tramersiz araç almakmı yoksa yine Passat 2019 2022 boş kasa impression 1 parça boyalı 2-3 bin tramerli almak mı?
Bana kalırsa koltuk ısıtma, maun kaplamalar, hayalet ekran, anahtarsız giriş-çıkış, cam tavan gibi özelliklerden dolayı Highline B8 tercih ederdim. Ancak bunlar sizin için çok önemli değilse cam tavanlı-otomatik Business B8.5 araçlara bakılabilir.

Kayınpederim bu hafta dsg'ye 75.000 lira masraf yaptı, manuel aracın da otomatik aracın da binicisi her daim olacaktır, şahsen Toyota Corolla aracımdan önce şu manuel boş kasa passatlara baktım lakin düşük km olanlar bütçeme uymuyordu.

Otomatik ile ayak rahat eder manuel ile kafa rahat eder, ben ikincisini tercih edenlerdenim, yeterince param olmasına rağmen.

Kardeş vites konusunda tamamen kapalıyım dsg'ye ama en yeni olanı kesinlikle tavsiye ederim, yeni teknoloji yeni tasarım sonuçta.

Ben de 3-5 model eskisi olsun dolusu olsun demedim, yeni kasa vision giriş paket Toyota Corolla aldım, iyiki de öyle yapmışım, yılda yaptığım 7-8.000 km için fazla düşünmeye gerek yok , yenisi olsun iyi görünsün dedim..

Size de öyle tavsiye ederim, 2022 güzel model

Son düzenleme:
Her DSG aynı değil. DSG şanzımanlarda DQ200 kodlu 7 ileri kuru kavrama şanzıman sorunlu. DQ200, 2008 yılında çıkmış ve 2012'de ikinci nesliyle güncellenmiş olan şanzıman. Sonra ki nesilleri daha sorunsuz. Özellikle 1.6TDI motorlarda kullanılanları.
Mekatroniğin ömrü sürekli dur kalk yapmaz, düzgün yollarda kullanırsanız uzar.
Eğer ki 2.0TDI bir araç alırsanız hiç başınız ağrımaz. 2 litre üzeri motorlarda daha sağlam şanzımanlar kullanılıyor.

Ayrıca Passat ile Corolla çok ayrı kafalarda araçlar. Sorunsuzluk ve yakıt hariç Corolla’nın tutulacak bir yanı kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…