2016 Jetta Alınır mı?

araç hakkında başka bilgi vermemişsin? tamam jetta ama aracın kazası, düzeltmesi, trameri, boyası, airbag durumu, fiyatı, km si ve bir çok bilgi boş! sadece jetta alınır mı diye mi soruyorsun?

Açıkçası ben 2017 de bakmıştım jetta TDI ve TSI, TSI fiyatı ve düşük kilometreleri ikinci elde daha çok olduğundan ben almayı düşünmüştüm. O zamanlar 3000-10000km arası TSI fiyatları 50.000 - 55.000 arası idi neredeyse alacaktım Şanlıurfa da olmasaydı (bulunduğum yere çok uzak) ve fiyatta biraz daha indirim yapsaydı 50.000TL ye inseydi şimdi Ford focus TDI titanium yerine Jettaya biniyor olacaktım :)

Kaç bin Km'de. Düşük hacimli TSI motorlar piston kırma gibi hataları mevcut. 1.6 TDI'a baktınız mı?
67.000
araç hakkında başka bilgi vermemişsin? tamam jetta ama aracın kazası, düzeltmesi, trameri, boyası, airbag durumu, fiyatı, km si ve bir çok bilgi boş! sadece jetta alınır mı diye mi soruyorsun?
67 bin KM, Trendline, Hasar kaydı değişen vs yok, sağ arka çamurluk lokal boyalı, fiyat 177.000₺

Jetta güzel bir araçtır. Geniş, rahat, konforludur.

km'si güzel. Trendline donanım biraz boş gelebilir, ancak 2017 kasalardan itibaren temel donanımlar biraz daha iyileşti sanırım. Ayrıca Jetta ile genelde minimum 1.4 motor tavsiye ediliyor. Ancak şehir içinde kullanılacaksa fark edeceğini pek sanmam.

Jetta güzel bir araçtır. Geniş, rahat, konforludur.

km'si güzel. Trendline donanım biraz boş gelebilir, ancak 2017 kasalardan itibaren temel donanımlar biraz daha iyileşti sanırım. Ayrıca Jetta ile genelde minimum 1.4 motor tavsiye ediliyor. Ancak şehir içinde kullanılacaksa fark edeceğini pek sanmam.
Teşekkür ederim, şuan ki aracım 2011 Ford focus 1.6 Benzin, ve comfortline yani en boş paket, açıkçası jetta donanım olarak güzel geldi bana bakalım artık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı