2016 MacBook Pro 13.3 inç alınır mı?

Arkadaşlar paylaştığınız ürünlere bakıyorum, sadece günlük işler için kullanacağım için ekran kaliteleri ve çözünürlükleri bir nebze uygun gelmiyor, macbook 9 yıl öncesinin cihazı olmasına rağmen çözünürlük ve ekran kalitesi açısından daha önde hissettiriyor. Apple'ın malzeme kalitesi açısından daha iyi olduğunu düşünüyorum bu konuda.

haklısın dostum apple daha kaliteli hissettiriyor benimde macbook prom var

Ekran kalitesi olarak bir şey diyemem. MacBook da işinizi görür tabii ama sıfır garantili bir cihaz almak varken hissiyatı ve ekranı için 9 yıllık MacBook almak ne kadar mantıklı tartışılır. Bataryası temiz ise cihaza bağlı olarak alınabilir belki.

Bütçeniz o kadar çıkıyorsa M1 MacBook bakın bari hocam.
ben 8 10 bin tlye alacagım bu sistemi hocam.

selamlar, bahsettiğim macbook'u denemek amacıyla aldım, tanıdıktan, şarj süresi 2 saat kadar gidiyor, diğer her şeyi fonksiyonel. sizce iyi midir?

Son düzenleme:
Ben 8 10 bin TL'ye alacagım bu sistemi hocam.

Selamlar, bahsettiğim MacBook'u denemek amacıyla aldım, tanıdıktan, şarj süresi 2 saat kadar gidiyor, diğer her şeyi fonksiyonel. Sizce iyi midir?

2016 MacBook Pro mu aldınız? 2 saat bana biraz az geldi ama ARM işlemcililerden önce pil performansı nasıldır bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…