Arkadaşlar yazın ps4 almak istiyorum.
Ama etrafta ps4.5 neo söylentileri falan var.
Bu söylentiler gerçek mi ? Eğer gerçekse şuanda ps4 alayım mı yoksa neo yu mu bekleyeyim ?
Bu düşünceye anlam veremiyorum doğrusu. Ps neo çıkacak onu bekle onu al yok iphone 7 çıkıcak onu bekle onu al. Arkadaşlar ps4 şuanda 40 milyondan fazla satmış durumda sizce ps4 neo ne kadar satabilir? Tek farkı 4k desteklemesi. Ancak dikkat etmelisiniz ki 4k tvniz yoksa zaten ps4 en fazla 1080p destekliyor. Yani oyun 4k oynanmayacak sadece 4k tvniz varsa biraz fark oluşacaktır. Ps neo kaç para olacak haberi olan var mı? İphone SE gibi olacak göreceksiniz elde patlayacak. Bütün dünya ps4 kullanıyor. Ps4 oyunlarına yetişmekte zorlanır hale geldik bir ara oyun olmamasından yakınırken. Ps4 sistemi oturtmuştur ve oyun geliştirmede seri üretime geçmiştir. Alacak arkadaşlar hepsini iyi okurlarsa sevinirim.
Anlamıyorum. Ps4 tabii alınmalı. Ps neo ise sadece oyunları 4k oynatıp fazla fps verecek. Yani buna çıkan oyunda aynı grafiklerle çıkacak Ps4'ede aynı grafikle çıkacak. Hem 4k televizyonun olması lazım Ps neo için. Yani alınabilir. Hatta al
Yahu derdiniz ne ? " Şu kadar bekle o çıksın onu alirsin. " hayatımda gördüğüm en sinir bozucu cümlelerden biridir bu. Arkadaşlarin bahsettiği gibi 4K TV'niz yoksa neyleyeceksiniz 4.5'i
Yahu derdiniz ne ? " Şu kadar bekle o çıksın onu alirsin. " hayatımda gördüğüm en sinir bozucu cümlelerden biridir bu. Arkadaşlarin bahsettiği gibi 4K TV'niz yoksa neyleyeceksiniz 4.5'i