2017-2018 MacBook alınır mı?

darkhourss

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi akşamlar, daha önce bu forum sayesinde iyi bir bilgisayar toplamıştım. Hepinize teşekkür ederim öncellikle, şimdi Xbox'um olduğu için masaüstü bilgisayarı kullanmıyorum, MacBook almak istiyorum iş için, sizce ikinci el 2017 ya da 2018 MacBook alınır mı? Ve kaç yıl gider?

Alınır, bir yazılımcı olarak uzun zamandır MacBook kullanmaktayım. Geçen yıla kadar 2015 MacBook kullanmaktaydım. Şu anda m1Pro olan modeline geçiş yaptım. Beni çok uzun süre götürdü.

Eğer ki alacağınız MacBook 2017-2018 i7 veya üzeri işlemciye sahip olacaksa uzun yıllar kullanırsınız.

Ancak lütfen herhangi bir oyun performansı beklemeyin lütfen. Ancak FM 2023 oynarsınız. Bu MacBook'ların genel durumu, oyun için dizayn edilmiş cihazlar değiller.

Galiba büyük ihtimal 2017 Air alacağım, Pro’yu bulamadım Macbook air’in fiyatı da 8500-9500 tl arasında olduğu için alabiliyorum. M1 ve M2 var mı onu bilmiyorum hatta onlar ne onu da bilmiyorum.

Alınır, bir yazılımcı olarak uzun zamandır MacBook kullanmaktayım. Geçen yıla kadar 2015 MacBook kullanmaktaydım. Şu anda m1Pro olan modeline geçiş yaptım. Beni çok uzun süre götürdü.

Eğer ki alacağınız MacBook 2017-2018 i7 veya üzeri işlemciye sahip olacaksa uzun yıllar kullanırsınız.

Ancak lütfen herhangi bir oyun performansı beklemeyin lütfen. Ancak FM 2023 oynarsınız. Bu MacBook'ların genel durumu, oyun için dizayn edilmiş cihazlar değiller.
Yok hocam oyun için değil, iş/grafik, üniversite ve dizi-film için

M1 chipli alırsanız çok mutlu kalcağınızı düşünüyorum ve uzun süre kullanabilirsiniz.
Tamamdır hocam teşekkür ederim, m1 chip olduğunu nasıl anlayacağım satıcıya mı sorayacağım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı