2017 referandumu iptal edilebilir mi?

DublinDEI

Decipat
Yer
Beyşehir
Daha fazla  
Bazı X'teki arkadaşlar 2017 referandumu iptal edilmesini istiyor hatta bazıları 2018 cumhurbaşkanlığının da iptal edilmesini istiyor, özellikle mühürsüz oylar gerekçesi ile. Peki gerçekten bu referandum mahkeme veya YSK kararıyla iptal edilebilir mi? Sonuçta üzerinden 8 yıl geçti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı X'teki arkadaşlar 2017 referandumu iptal edilmesini istiyor hatta bazıları 2018 cumhurbaşkanlığının da iptal edilmesini istiyor, özellikle mühürsüz oylar gerekçesi ile. Peki gerçekten bu referandum mahkeme veya ysk kararıyla iptal edilebilir mi? Sonuçta üzerinden 8 yıl geçti.

X'deki arkadaşlar boş yapmayi cok seviyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı X'teki arkadaşlar 2017 referandumu iptal edilmesini istiyor hatta bazıları 2018 cumhurbaşkanlığının da iptal edilmesini istiyor, özellikle mühürsüz oylar gerekçesi ile. Peki gerçekten bu referandum mahkeme veya ysk kararıyla iptal edilebilir mi? Sonuçta üzerinden 8 yıl geçti.

Çok iyimsersiniz hocam iptal ihtimali 0, Reisin yasaları bunu kabul edemez.

İyimser bakmıyorum ki sadece ihtimal var veya yok mu diye merak ettim.

Anladım zaten hocam bilerek yazdım Türkiye çok ciddi bir adalet sorunuyla karşı karşıya kimsede sesini çıkarmıyor veya çıkaramıyor. Postmodern faşizm şarkısını dinlemenizi öneririm belki ülkeyi bu hale getirenlere karşı kininiz daha çok artar.

Bazı X'teki arkadaşlar 2017 referandumu iptal edilmesini istiyor hatta bazıları 2018 cumhurbaşkanlığının da iptal edilmesini istiyor, özellikle mühürsüz oylar gerekçesi ile. Peki gerçekten bu referandum mahkeme veya YSK kararıyla iptal edilebilir mi? Sonuçta üzerinden 8 yıl geçti.
Hocam büyüyün lütfen bu ülkede erdoğan ne derse o olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı