2017 Skoda Octavia araba çalıştırılamıyor

ardaozcan746

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba 2017 Skoda Octavia aracımız var. Babam bir şey yapıyor ve araba marş almıyor. Tekrar bir şey yapıyor ve araba sorunsuz çalışıyor. İnat ettim öğreneceğim diye öğrenemezsin dedi ve söylemiyor. Bunu nasıl yapıyor olabilir?

Araçta belki bir arıza vardır ve baban belki arıza kodunu resetliyordur, ya da sigorta kutusundan bir sigortayı çıkartıp çalıştırıyordur ya da akü kutup başlarını çıkarıp takıyordur çok ucu açık bir soru.

Hocam bazen benim aracim da marşı gec aliyor ama genelde tekte aliyor. Bu dediginiz ariza kodu ile ilgili olabilir mi?

Hocam bazen benim aracim da marşı gec aliyor ama genelde tekte aliyor. Bu dediginiz ariza kodu ile ilgili olabilir mi?
Hocam yeni bir konu açsanız daha iyi olabilir. Burdaki konuyu saptırmayalım.

Hocam yeni bir konu açsanız daha iyi olabilir. Buradaki konuyu saptırmayalım.

Eksik anlatmışım babam bunu yaparken şoför koltuğundan bile kalkmıyor. Yani öyle sigorta kutusunu açayım falan tarzı bir şey değil. Anahtardan bir şey yaptığını düşünüyorum. Kitledim ben arabayı çalıştaramazsın diye dalga geçiyor. Ekranlar vs. çalışıyor ama araba marş almıyor. Anahtarı çevirince normalde bir ses gelirdi ama babam öyle yaptığında arabada kontağı sonuna kadar da çevirsem 10 kere tak çıkar yapıp baştan denesem yine de arabada hiçbir tepki olmuyor.

Otomatikse frene basmadan çalışmaz.
O kadar da değil hocam şoförlüğümüz var . Arabadan az çok anlarız ama babamın yaptığını bir türlü çözemedim

O kadar da değil hocam şoförlüğümüz var. Arabadan az çok anlarız ama babamın yaptığını bir türlü çözemedim

Bu arabalar ya frene basmadan çalışmaz, ya da immobilizer çipini okumadığında çalışmaz, onun dışında ek bir kontak ayırıcı yapılmadıysa mutlaka çalışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…