2017 yılında metin 2 oynamak

Yok değil kardeşim 2 gün önce bende indirdim, başladım oynamaya

Değil şimdi zamanında bile Metin 2 oynayanları pek anlamıyordum. Daha sonra fark ettim ki insanımız popüler olan neyse ona yoğunlaşıyor ve Metin 2 Türkçe dil desteğine sahip olduğu için insanlar pek fazla başka oyun aramadı. Ben çocuktum o yarım yamalak İngilizce bilgim ile gider Cabal oynardım. Çok daha geniş bir Dünya'ya ve açık ara çok daha güzel animasyonlara sahip olan bir oyundu. Aynı yılda çıkmış olmalarına rağmen birisi açık fark ile çok daha fazla önde idi. Ama Cabal hiç bir zaman Türkiye desteği görmediği için bir Metin 2 kadar oynanmadı.

Bugün oynayanlar ya nostalji için oynuyordur yada diğer MMORPG oyunlara alışmak için vakti yetmiyordur. Sonuçta kolay değil bir oyunu avucunun içi gibi bilip yıllarca oynamak. Adam da yıl 2017'de olsa keyifle oynamaya devam ediyor. Ama hiç bir zaman için eski oyunları oynamak saçmalık değildir. İnsanların anıları oyunları değerli yapan şeylerden biri sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…