2017 yılında SkyLake sistem toplanır mı?

Haberleri takip ediyorum da yeni mimaride yeni isimle gelseler daha mantıklı olur. Fx'ler de zen ile tazelenicekmiş. Zen adı altında yeni seriler çıkarsalar daha iyi olurdu aslında.

Şuan düşününce bir güzel geldi i3 i5 i7 gibi Z serisi gibi bir şey çıksa güzel olur

Çakma gibi durur ama X, Y, Z serileri çıkabilir. X üst, Z orta, Y alt seviye gibi. Mesela Y-50, Z-70, X90 gibi. APU'lardaki A kalsın. Güzel duruyor. [emoji4]

Bencede öyle bişey yapsınlar. Öbür türlü yeni sistem toplayan arkadaş bakıcak eski yorumlara diyecek o da FX buda FX sonra bakıcak internete intel daha performanslı felan yazıyor yazık olacak

İntel gibi sınıflandırma yaparlarsa alıcıların kafası karışmaz. Mesela Y'nin i3'ün rakibi olduğunu daha iyi anlar. AMD Ghz'de de yükselmeye gitsin. Böylece kendine müşteri çekebilir. [emoji4]

Bencede öyle bişey yapsınlar. Öbür türlü yeni sistem toplayan arkadaş bakıcak eski yorumlara diyecek o da FX buda FX sonra bakıcak internete intel daha performanslı felan yazıyor yazık olacak
Ben de tam o yüzden isimleri değiştiriceklerini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…