2017 yılında SkyLake sistem toplanır mı?

Kaby lake gelmeyecek mi? Veya daha sonra mı gelecek? Bir de Zen ile Kaby lake aynı performansta mı olacak?

2016 Sonu 2017 başları gibi Kaby lake ve Zen geliyor. Şuanlık testlerde zen i7 yi geçti diyorlar videoları felan yayınladılar ama tam bir şey söylemek zor. Ne bilelim belki bir çılgınlık yapıp KabyZen i çıkarırlar

Tek çekirdek performansında i7-6700k'yı geçsin ve uygun fiyatlı olsun başka bir şey istemiyorum

Tek çekirdek performansında i7-6700k'yı geçsin ve uygun fiyatlı olsun başka bir şey istemiyorum

i7 6700k yı geçsin ve 200 lira olsun yaşasın zen demeyi bende isterdim fakat i7 6700k yı geçen işlemcisi 1000 tl gibi bir fiyatla girecekmiş piyasaya öyle demişti birisi. Yani Zen gümbür gümbür geliyor

i7 6700k yı geçsin ve 200 lira olsun yaşasın zen demeyi bende isterdim fakat i7 6700k yı geçen işlemcisi 1000 tl gibi bir fiyatla girecekmiş piyasaya öyle demişti birisi. Yani Zen gümbür gümbür geliyor
Of ya bende uygun fiyatlı olur zen alırım demiştim neyse intele devam

Of ya bende uygun fiyatlı olur zen alırım demiştim neyse intele devam

Zen in uygun fiyatlılarıda gelicek yani sadece 1000 TL işlemcileri yok i3 ve i5 ide hedefleyen işlemciler getirecek onlarda büyük ihtimalle uygun fiyatlı olacağı için düşük-orta seviye bilgisayar toplayanlar için güzel olacak Ama diyorsan abi bana ordan i7 ayarından zen ver o iş yaş olur

Tek çekirdek ve çok çekirdek performansında i5-6500'ü geçen bir işlemci yaparlarsa ve 400 tl gibi bir fiyatla çıkarsa mükemmel olur

Tek çekirdek ve çok çekirdek performansında i5-6500'ü geçen bir işlemci yaparlarsa ve 400 tl gibi bir fiyatla çıkarsa mükemmel olur

Bende 2017 başlarında sistem toplayacağım. i5 6500 ve gtx 1060 ayarında bir sistem düşünüyorum. Amd uzun zamandır zen üzerinde çalışıyor. Bu yüzden içimde bir umut var.

Bende 2017 başlarında sistem toplayacağım. i5 6500 ve gtx 1060 ayarında bir sistem düşünüyorum. Amd uzun zamandır zen üzerinde çalışıyor. Bu yüzden içimde bir umut var.
Ben 2017 yaz başlangıcında bir sistem toplamayı düşünüyorum o zaman Cannonlake gelse iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…