2017 yılında SkyLake sistem toplanır mı?

Yok artık her yıl yeni işlemciyi anlarım da bir yıl içinde 2 işlemci nedir
İmzaya bakarsan anlarsın Ama Intel'i bekliyorum 2017 yazında Cannonlake gelecek diyorlar ben de o zaman sistem toplarım umarım gelmiş olur

İmzaya bakarsan anlarsın Ama Intel'i bekliyorum 2017 yazında Cannonlake gelecek diyorlar ben de o zaman sistem toplarım umarım gelmiş olur

Benim önceliğim Zen. Zen i bekliyorum Zen olmazsa Kaby Lake yapacağım

Bana bir fikir ver Cannonlake 2017 yazında çıkacak mı eğer çıkmayacaksa Zen alacağım

Büyük ihtimalle Zen ile KabyLake bir mücadele içine gireceği için İntel Cannonlake'yi daha erken piyasaya sürebilir. O yüzden şuan kesin bir şey söyleyemeyiz. KabyLake ve Zen'in savaşını görelim de bi

Oyun için toplayacaksan bu kadar paranoyak olmaya gerek yok, 4790K alırsın ikinci el veya sıfır, çok rahat bir şekilde ne gelecek yıl ne de önümüzdeki 3-4 sene yetmeyeceği hiç bir ekran kartı olmaz.

Oyun için toplayacaksan bu kadar paranoyak olmaya gerek yok, 4790K alırsın ikinci el veya sıfır, çok rahat bir şekilde ne gelecek yıl ne de önümüzdeki 3-4 sene yetmeyeceği hiç bir ekran kartı olmaz.

Yeni bir teknoloji almak varken neden eski bir teknoloji kullanalım ki?

Yeni bir teknoloji almak varken neden eski bir teknoloji kullanalım ki?
Sen zenginsen senin bileceğin şey. Ama değilse şuan o kadar saçma bir cümle kullandın ki.. Her yeni gelen işlemci eskisini öldürecek diye bir kural mı var? 6. nesil işlemciler halen performans açısından 4. nesil işlemcilerle karşılaştırılıyorlar. Oyun için alacaksam %10 performans farkı için 500 TL fazla para vermeye değmez. O farkı ekran kartına yatırırım. Değil i7 4790K, i5 4690K bile bugünkü en iyi ekran kartlarına yeter. PassMark CPU Benchmarks - Single Thread Performance

Sen zenginsen senin bileceğin şey ne demek? Ben her yeni işlemci eskini öldürecek diye bir şey söylediğimi hatırlamıyorum. Bilgisayarda sadece ekran kartı bulunmuyor. Siz o işlemcilerle DDR4 teknolojisini kullanabiliyor musunuz? Yeni teknoloji varken eskisini öneriyorsunuz. Ayrıca yeni teknolojiler boş yere üretilmiyor her seferinde ya performans ya tasarruf vb. konularında iyileşiyorlar. Eskiler mükemmelse o zaman yenileri üretilmeseydi? Teknoloji gelişiyor ve gelişmesine katkıda bulunmalıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…