2018 BMW 320D alınır mı?

mMichaelMYERS

Hectopat
Yer
Haddonfield, Illinois
Araba alım satım işiyle uğraşan biri olarak, BMW çok sorun yapan denilmesinin sebebi BMW kullanıcıların araçları hor kullanması. 100k' da çok motor yapılan BMW gördüm tamamen kullanıcıya bağlı.
Düşündüğünüz araç 157k da 320d, uzun vadede kullanacaksanız önermem masrafları ağır olacaktır. Hatasız boyasız tramersiz yazılmış ama ön kaputta işlem var. Arkalarda değişim kaza vs okeyim ama önde düzeltme bile olsa o araca soğuk bakarım. Fiyatıda şişirilmiş.

Yılda 10 en fazla 15k kilometre yapıyoruz ve sakin kullanıyoruz. Çok basmayız genelde.

Aracınıza düzgünce bakım yaparsanız çok sorunla karşılaşmazsınız. Ha bunlar narin arabalar gerçekten. Hor kullanmasan bile bazen şanssızlığınıza belli başlı masraflar açabilirler. Yani alırken bunlara hazırlıklı olmak lazım. Çok kişi görmüşümdür BMW düşünürken basmayız diyen ama arabaya birkaç kez binince trafik magandasına kadar dönüşen bile var

Bu fiyatlara 508 GT de tercih edilebilir. Hem şık hem yaşça daha genç hem de 225HP. Ses sistemini de Focal'a yaptırmışlar. Focal baya sağlam marka. Ayrıca ben şahsen ikinci el BMW almazdım. Sahipleri genelde* ata biner gibi biniyorlar güzelim arabaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…