Arkadaşlar selam 2018 model Honda Civic 1.6'i dtec modeline sahibim FC8 kasa oluyor sanırım. Bu modele uygun Android ve Apple Car Play için uygun tablet mi veya multimedia sistemi mi deniyor bu konulara hakim değilim önerebileceğiniz ürünleri linkleyebilir misiniz?
Aslında hemen hemen hepsi uyuyor muhtemelen, sadece ona uygun çerçevesi lazım.
Her şeyden önce tecrübeyle konuşuyorum, bu işler kesinlikle boşluğa gelmez, gelmiyor, düzgün bir yerde taktır. Komple arabayı yakmaya kadar gider işin ucu.
Yaşadığın ile göre araştırmalar yap. Amfi varsa iki kere düzgün bir yerde taktır. Bunun ayarını yapacak babayiğit bulamadım çünkü. Ses seviyeleri kafasına göre takılıyor. 1. seviyede bile çok yüksek oluyor, amfiden gain kıstım bunun yüzünden. Neymiş efendim Android teyp ile ses sistemi olmazımş. Birde çözemedikleri bir parazit sorunumuz var, bir boşlukta işin ehli bir yere götürmem lazım, muhtemelen filtre takacaklar ama ses seviyesi olayını nasıl çözeceğimi henüz bilmyorum.
Bu Android Multimedya 'larda bir sürü marka var, hepsi fason ve çin malı, kendi aralarında modelleri var, iyisi var kötüsü var, iyisini al ki kasa kasa çalışmasın. Ben arabaya 360 View taktırmayı planlıyordum bu yüzden iyi bir modelini tercih ettim. Modelini sorsan inan bilmiyorum tabi.
Cadance marka var bizde, Z link biraz sıkıntılı çalışıyor, bazen bug oluyor. CarPlay ve Android Auto bu programla çalışıyor. Bu sorunu yaşayan bir sürü kişiyle karşılaştım. Genelde farklı biri bağlanacağı zaman sıkıntı oluyor. Ancak bu program başka bir multimedyada da düzgün çalışıyordu, hatta eski sürüm olduğu halde. İlginç şekilde Cadance 'da problem var bu konuda. İşin daha da saçma kısmı bu problemi uzaktan çözemeyip tesisatçı tarafından garantiye gönderilen cihazlar bile var.