ÇakmaAppleÇentiği Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.109 Çözümler 3 4 Haziran 2022 #1 Limon-nane karışımı kapalı kutuda tütün aldım. 2018 üretim yazıyor. Yakumlu poşet içindeydi. Tarihi geçmiş midir? Son kullanım tarihi üstünde de yazmiyor. Son düzenleme: 4 Haziran 2022
Limon-nane karışımı kapalı kutuda tütün aldım. 2018 üretim yazıyor. Yakumlu poşet içindeydi. Tarihi geçmiş midir? Son kullanım tarihi üstünde de yazmiyor.
Mujo Corhamzic Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 650 Çözümler 1 Yer Novipazar, Serbia Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #2 Bir şey olmaz iç.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.797 Çözümler 26 Yer Muğla 4 Haziran 2022 #3 1 yıl genelde tüketim tarihi var bozuk olduğunu anlamak çok basit dibi şerbetlendiyse böyle pütür pütür olduysa içmek pek mantıklı olmaz.
1 yıl genelde tüketim tarihi var bozuk olduğunu anlamak çok basit dibi şerbetlendiyse böyle pütür pütür olduysa içmek pek mantıklı olmaz.
Fatihho0 Hectopat Katılım 27 Ekim 2021 Mesajlar 294 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #4 Havayla temas etmediyse bir şey olmaz ve zaten nargile tütünü kolay kolay bozulmaz.
ÇakmaAppleÇentiği Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.109 Çözümler 3 4 Haziran 2022 #5 Rustin Cohle dedi: 1 yıl genelde tüketim tarihi var bozuk olduğunu anlamak çok basit dibi şerbetlendiyse böyle pütür pütür olduysa içmek pek mantıklı olmaz. Genişletmek için tıkla... Evet dediğiniz tat vardı. Geri götürdüm anlattım iade aldılar.
Rustin Cohle dedi: 1 yıl genelde tüketim tarihi var bozuk olduğunu anlamak çok basit dibi şerbetlendiyse böyle pütür pütür olduysa içmek pek mantıklı olmaz. Genişletmek için tıkla... Evet dediğiniz tat vardı. Geri götürdüm anlattım iade aldılar.