2018 Yılını Tek Kelimeyle Anlatıyoruz

8. sınıf açık uçlu, sınav yok, tüm liseler ayrı sınav yapacak dolar 3.2 ve istediğim liseye gidersem PC alınacak, ilk sınavlar iki ve 2. ve 3. sınavlar iyi geçti 15 tatil ve 2. dönem başlar sınavlar ve LGS açıklanır ve 2 haziran Neyse artık sonuçları bekliyorum dolar 4 açıklanır ve tercih yapılır ve devamsızlık yüzünden istediğim liseye giremedim 11 gün olunca dolar 4.5-5. Neyse ek tercihler açılır ve notlarında etkisi olur dolar 5 ve ikinci ek tercih ve istediğim okula gidebiliyorum artık dolar 7 ve vazgeçtim. 9. sınıf başlar ve fizik Neyse geldik yaşıyoruz en azından.

Arkadaslar sukredin, eminim ki daha da kotulerini yasayacagiz. Sonra donup de bunlara bakinca, "aaa bunlar neymis ki, ben nelere uzulmusum." diyecegiz. Hayat siz yasadiginiz surece size yeni seyler yasatacak, iyisiyle ve kotusuyle. Onemli olan kotu olaylari atlatabilmektir. Sahsen ben eglendim bu yil, elbette kotu seyler yasaycagiz. Hep iyi seyler gorecegiz diye kaide yok ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…