Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 1 Ocak 2019 #21 Çok şey yaptım. Aklım hala yapamadıklarımda.
eruthiena Decapat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 73 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2019 #22 Üniversite sınavına girdim ve yazın donanım bilgimi geliştirdim. KYK parasıyla da bilgisayar topladım.
Üniversite sınavına girdim ve yazın donanım bilgimi geliştirdim. KYK parasıyla da bilgisayar topladım.
Steward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 1.818 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2019 #23 eruthiena dedi: Üniversite sınavına girdim ve yazın donanım bilgimi geliştirdim. KYK parasıyla da bilgisayar topladım. Genişletmek için tıkla... Yalnız değilmişim.
eruthiena dedi: Üniversite sınavına girdim ve yazın donanım bilgimi geliştirdim. KYK parasıyla da bilgisayar topladım. Genişletmek için tıkla... Yalnız değilmişim.
eruthiena Decapat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 73 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2019 #24 Steward dedi: Yalnız değilmişim. Genişletmek için tıkla... Hangi konuda?
Steward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 1.818 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2019 #25 eruthiena dedi: Hangi konuda? Genişletmek için tıkla... Ben de burs paramı biriktirip sistem topladım.
eruthiena dedi: Hangi konuda? Genişletmek için tıkla... Ben de burs paramı biriktirip sistem topladım.
eruthiena Decapat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 73 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2019 #26 Steward dedi: Ben de burs paramı biriktirip sistem topladım. Genişletmek için tıkla... Bursun varsa şanslısın. Ben bir de krediyle topladım... Sanırım bizim gibilerin kaderi kredi veya bursla sistem toplamak, öbür türlü çok zor.
Steward dedi: Ben de burs paramı biriktirip sistem topladım. Genişletmek için tıkla... Bursun varsa şanslısın. Ben bir de krediyle topladım... Sanırım bizim gibilerin kaderi kredi veya bursla sistem toplamak, öbür türlü çok zor.
Steward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 1.818 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2019 #27 eruthiena dedi: Bursun varsa şanslısın. Ben bir de krediyle topladım... Sanırım bizim gibilerin kaderi kredi veya bursla sistem toplamak, öbür türlü çok zor. Genişletmek için tıkla... Burs vardı ama bölüm değiştirdiğim için krediye döndü.
eruthiena dedi: Bursun varsa şanslısın. Ben bir de krediyle topladım... Sanırım bizim gibilerin kaderi kredi veya bursla sistem toplamak, öbür türlü çok zor. Genişletmek için tıkla... Burs vardı ama bölüm değiştirdiğim için krediye döndü.
eruthiena Decapat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 73 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2019 #28 Steward dedi: Burs vardı ama bölüm değiştirdiğim için krediye döndü. Genişletmek için tıkla... Hangi bölümden hangisine geçtiniz?
Steward dedi: Burs vardı ama bölüm değiştirdiğim için krediye döndü. Genişletmek için tıkla... Hangi bölümden hangisine geçtiniz?
Steward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 1.818 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2019 #29 eruthiena dedi: Hangi bölümden hangisine geçtiniz? Genişletmek için tıkla... Tarih'ten Gastronomi'ye geçtim.
eruthiena dedi: Hangi bölümden hangisine geçtiniz? Genişletmek için tıkla... Tarih'ten Gastronomi'ye geçtim.
eruthiena Decapat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 73 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2019 #30 Steward dedi: Tarih'ten Gastronomi'ye geçtim. Genişletmek için tıkla... Baya farklı alanlar İlginçmiş.
Steward dedi: Tarih'ten Gastronomi'ye geçtim. Genişletmek için tıkla... Baya farklı alanlar İlginçmiş.