2018'de PS4 Satın Almak

2018'de ps4 alınır mı

• Evet

• Hayır

• Bilmiyorum

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

Ossasreyizz

Hectopat
Daha fazla  
Sizce 2018 yılında PS4 alınır mı? 9.sınıfa gidiyorum ve yazın çalışıp PS4 almak istiyorum, sizce mantıklı mı? PS5 önümüzdeki yıl çıkar mı? (PS4 VR oyunları daha yeni yeni çıkmaya başladı 2019 ya da 2020 de çıkabilir gibi geliyor bana ama bilemedim. PS4 Pro 2 sene önce çıktı şimdi PS5 ile ilgili bir haber bile yok o yüzden 2020 gibi olabilir...) Sizin düşünceleriniz neler 1 buçuk ay çalışıp ailemin de katkısıyla PS4 almalı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar fiyatları gerçekten uçtu itti. Bu da konsolları şu anda bariz daha mantıklı kıldı bence. PS5'in ne zaman çıkacağı belli değil. Bence alırsanız PS4 Pro almaya bakın, pekçok avantajı olur. Ben ileride ne olacağını bilemem PS5 açısından. Ama oyunların çıkışına bakarsak şu anlık PS4 1-2 yıl daha stabil devam edecek gibi.

Öncelikle iyi pazarlar bende senin yerinde olsam ps4 pro alırdım. Ps5'in en az bir buçuk iki yıl sonra çıkacağını düşünüyorum o zamana kadar en azından oynarsın çıktığında satıp üstüne ekler ps5 alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı