2019 1.5 TSI boş Passat vs dolu Megane 4

Zaten alacak arkadaşın Exper'e veya bir ustaya baktırmadan alacağını zannetmiyorum bir sorunu varsa belli olur yoksada gönül rahatlığıyla biner. Corolla bende öneririm uzun vadede üzmez sizi çoğu araçtan daha sağlam motor ve şanzımana sahip.

Genelde belli oluyor ama dedeme araba alirken ekspere gostermistik markasini belirtmeyeyim ama bilinen bir firmaydi, neyse iki ay civari kullandi arac en son sanziman yemisti. Bazen hic belli olmuyor maalesef.

Yani bence arac sadece ekspere degil, iyi bir ustaya da gosterilmeli.

Exper'e direkt şu Instagram'da meşhur olan Exper'e götürmeyi düşünüyorum zaten de, almışken VW gibi iyi bir marka almak istiyorum belki bütçeyi biraz daha sıkıp daha düşük kmsine bakarım, ama siz dedikten sonra da Full paket Corolla'lar iyi gelmeye başladı gözüme. ama onların da görüntüsü hoşuma gitmiyor.

Hocam bana arkasi fazla aile arabasi gibi geliyor ama onu cok guzel. Ben kullanma firsati buldum, kullandigim arac lpgli olmasina ragmen gayet yeterli gidiyordu ve virajlarda verdigi guveni cok begendim. Kullandigim arac orijinal 17 jantti. Bir kac kez uzun yol da yapma firsatim oldu, parasina gore konforu vs baya begendim, seceneklerinizden basim agirmasin uzun kullanacagim diyorsaniz en mantikli olanlardan birisi corolladir bence. 1.5 atmosferik olanlari fazla performans beklentiniz yoksa oyle fazla uzmez ama biraz fazla bagiriyor. Ama lpgye uygun araclar ve cok az yakiyorlar.

Bende sizle aynı fikirdeyim hocam Corolla passata göre biraz daha kötü görünüş olarak ama yine de alınabilir bu arada bütçeniz nedir hocam.

Bütçe 1200 civarı.

Bütçeyi biraz daha arttırırsanız cam tavan hatasız Passat öneririm ama uzun yıllar binicekseniz dizel almayın benzinli alın çünkü 6-7 yıla dizel araçların piyasası biter muhtemelen. Ama 3-4 yıl biner satarım diyorsanız temiz Passat almak en mantıklı seçim olabilir.

2020 model üstü Audi A3 de bakabilirsiniz.

Ömürlük binecekseniz hybrid ya da Full elektrikli almanızı öneririm çünkü gelecek yıllarda başta dizel sonra da benzinli araçlar yavaş yavaş yok olacak zaten şu an çoğu bayide ya elektrikli ya da yarı hybrid destekli araçlar yer alıyor bu yüzden uzun yıllar binecekseniz en mantıklı seçim hybrid Corolla olacaktır çünkü sizi üzmezde sağlam dayanıklı arabadır kolay kolay yolda bırakacak, arıza çıkaracak bir araçda değil masrafsız rahat rahat binersiniz.

SUV düşünürseniz VW Tiguan Skoda kamiq öneririm hocam.

Benim gönlüm ilk baş tiguandaydı sonra Hyundai ioniq 6 istedim fiyatlar çok uçuk olunca megan 4 ardında Passat ilgimi çekmeye başladı. Corolla iyi hoş da dışı kötü be. Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…