2019 basım 11. sınıf biyoloji kitabı kullanılır mı?

yahya6533

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bende 2019'dan kalma 11 sınıf biyoloji kitabı var. Sizce kullanılır mı konu veya soru çözümlerine bakmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen internette ogm materyalden güncel kitabın pdfini indirip ona bakardım çünkü biyolojide her yıl bir şeyler değişiyor.

Müfredat aynı müfredat sorular aynı konulardan soruluyor ama hiç içine sinmiyorsa ogm materyalden PDF olarak 11 biyoloji kitabını indirebilirsiniz.

11.sınıf biyolojide sistemler yok mu sistemler konu olarak ne zamandan beri değişti acaba???
Konular aynı olabilir ama tanımlar değişiyor. Atıyorum bir dönem tek hucreli sayilan canli daha sonrasında yeni bir keşif sonrası çok hücreli sınıfına dahil edilebiliyor.

Konular aynı olabilir ama tanımlar değişiyor. Atıyorum bir dönem tek hucreli sayilan canli daha sonrasında yeni bir keşif sonrası çok hücreli sınıfına dahil edilebiliyor.

Hocam benim bildiğim konuların %98'i aynıdır sizin dediğinize göre belki %2 falandır

Arkadaşlar bende 2019'dan kalma 11 sınıf biyoloji kitabı var. Sizce kullanılır mı konu veya soru çözümlerine bakmalı mıyım?

Müfredat değişmiştir yani konular aynı olmayabilir ama aynı olan konulardan o kitabı çalışabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…