Sadece oyun değil 30 TL'lik Steam cüzdan kodu al (25+5 şekilde) zaten pazarın açılır. 30 TL'ye istediğin skini alabilirsin.
Sadece oyun değil 30 TL'lik Steam cüzdan kodu al (25+5 şekilde) zaten pazarın açılır. 30 TL'ye istediğin skini alabilirsin.
Pazar I kullanmak için 5 dolar yatırman gerekiyor ( yani harcama yapman gerekiyor)
Birde mobil guard açtığında ban yiyorsun belli bi süre sonra pazar açılıyordu öyle hatırlıyorum.
Pazar I kullanmak için 5 dolar yatırman gerekiyor ( yani harcama yapman gerekiyor)
Birde mobil guard açtığında ban yiyorsun belli bi süre sonra pazar açılıyordu öyle hatırlıyorum.
Bir de ben o 30 TL ile illa oyun mu alacağım, yatırayım parayı 1 hafta bekliyeyim sonra o 30 TL' yi pazarda harcayayım olmaz mı?
30 TL harcayıp mı pazar için bir daha para yatıracağım?
Arkadaşlar Steam için migros mağazasında 20+10 cüzdan kodu yükletecektim
20 yükledi 10 TL' de hata verdi. Ben başka zaman yüklesem 10 TL , ayrı zamanlarda olmak üzere toplam 30 TL olsa, hesap sınırını kaldırır mı?