9 95074 Kilopat Katılım 24 Ocak 2016 Mesajlar 60 15 Mart 2019 #1 Cihazdan çok memnunum yaklaşık 4 saat God of War oynadım hiç bir sorun çıkartmadı ama fan biraz sesli çalışıyor bu normal mi arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Cihaz buz gibi ama fan sesli şekilde çalışıyor normal mi? bB arada cihaz CECHK04 Model. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2019
Cihazdan çok memnunum yaklaşık 4 saat God of War oynadım hiç bir sorun çıkartmadı ama fan biraz sesli çalışıyor bu normal mi arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Cihaz buz gibi ama fan sesli şekilde çalışıyor normal mi? bB arada cihaz CECHK04 Model.
9 95074 Kilopat Katılım 24 Ocak 2016 Mesajlar 60 16 Mart 2019 #3 Silinen üye dedi: Fan sesini normal olarak duymuştum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler öyleyse dostum
Silinen üye dedi: Fan sesini normal olarak duymuştum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler öyleyse dostum
H hasantepken Kilopat Katılım 8 Temmuz 2015 Mesajlar 405 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2019 #4 Çok fazla ses çıkarması normal değil, fakat rahatsız edici bir ses değil ise problem olmaz.
9 95074 Kilopat Katılım 24 Ocak 2016 Mesajlar 60 16 Mart 2019 #5 hasantepken dedi: Çok fazla ses çıkarması normal değil, fakat rahatsız edici bir ses değil ise problem olmaz. Genişletmek için tıkla... evet rahatsız etmiyor o kadar hocam teşekkür ederim yorumlarınız için
hasantepken dedi: Çok fazla ses çıkarması normal değil, fakat rahatsız edici bir ses değil ise problem olmaz. Genişletmek için tıkla... evet rahatsız etmiyor o kadar hocam teşekkür ederim yorumlarınız için