2019'a nasıl gireceğiz?

İş dünyası da durmuş durumda. Büyük firmalar da iflası erteleme işlemlerini başlatanlar var. Hukuk firmalarında bunlar konuşuluyor. Yerli üretim yapmamız şart. Her şeyi dışardan alıyoruz. Her şeyi! Dolar da arttığı için malesef piyasa durdu. Millet iş yapamıyor. 2019'a da bu şekilde gireriz. Sonra yerel seçimler var gene piyasa seçimler dolayısıyla durgun geçer. Seçimlerden 1 2 ay sonra kur düşmezse Türkiye batışa doğru ilerler. Bu düzenin durması gerekiyor. Umarım düzelecek. Düzelmezse malesef iflas ederiz.

Arkadaşlar amma evham yaptınız.
Altı üstü yanlış hile kodunu girdiler.
Yılbaşı olmadan USD/TL 1 olcak yazıyorum buraya.
Aynen onu unutmuşum bak. TL'den 7 sıfır attığımızda 1 TL = 1 Dolar olacak. Dalgasını geçiyorduk galiba gerçek olacak.

Benim de

Nickinin hikayesi bu mu acaba?

Kasa kasa oyun oynuyorum off
Foruma sorayim bir.
Nick: KasaKasaOynuyorum
Hata: karakter sınırı 8

Ahah neyse.
Dolar neşemi kaçıramaz kaçırmasın.
''Kasa kasa oyun oynuyorum off''

Yok o öyle değil. Foruma kasa almak için üye oldum. Fikir danışayım diye. Aklıma bir şey gelmediği için öylesine ''KasaKasa'' diye yazdıydım. Ordan öyle kalmış. Ayrıca ben biraz nick bulma özürlüsüyüm. Hiç adam akıllı nickim olmadı. Her yerde böyle. Güzel bir fikir gelse aklıma değiştirecem de nerde. İnsanın içinde olacak galiba. Hiç ilgim yok.

İzlemediğim şeyde yok. Film, dizi, anime ne arasan izliyorum. Galiba hayal gücüm az.

Araba yapıyoruz, prototipi çıkacak inşallah ilk defa bir Türk malı güzel bir arabamız olur. Dolar düşmüyor, enflasyon artıyor hadi bakalım hayırlısı.
TofAŞK'lara ne oldu, hocam? Onlar bizim değil miydi Fiat'a satılmadan önce? Merakımdan soruyorum. Yerli arabamızın olmasından ben de mutluluk duyarım yoksa. Umarım yerli diye gazlanıp yersiz olan projelerden biri değildir

Yerli bilgisayar parçaları sanayimizide açsak hoş olurdu aslında. Adını "Turkish Micro-Proccessors" falan koyardık. Gerekli Hammaddeyi de ülkede çıkarabilirsek dövizden bağımsız, ucuz bilgisayarlarımız olurdu da bunlar boş hayaller

Son düzenleme:
Bu da güzelmiş hocam

Benimki de çok yaratıcı bir şey değil
Recep Takak>>> rtakak

Oyunlarda ise NovaZero
NovaS diye eskiden sevdiğim Youtuber vardı, ordan aklıma gelip bulmuştum bunu da.

Ben muhasebeciyim, çeşitli işlerde çalışan mükelleflerimiz var. Bu ay kaç kişi geldi bankadan bankaya borcu olanlar şirketin arabalarını satmak zorunda kalanlar? Bu işin arka kısmını görmüyorsunuz tanıdık bankalar bize işer kötüye gitmek üzere diyorlar. Enflasyon olmak üzere diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…