Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 11 Ağustos 2018 #31 Borclu girecegiz
C CanAydn Hectopat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 162 Yer America, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimar ve Bilgisayar Programcısı 11 Ağustos 2018 #32 Başka bir ülkeye sığınmacı veya birşekilde yurt dışına gitmeye çalışarak gireceğim şahsen.
.I.N.И.A. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 2.886 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer 9847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2018 #33 rtakak dedi: Bu da güzelmiş hocam Benimki de çok yaratıcı bir şey değil Recep Takak>>> rtakak Oyunlarda ise NovaZero NovaS diye eskiden sevdiğim Youtuber vardı, ordan aklıma gelip bulmuştum bunu da. Genişletmek için tıkla... Takak ne alaka? Benimde Steam: Steam Community :: Phoenix Ama daha çok Faceit takılıyorum. Faceit'te 4 skill rank, MM'de Master Guardian (Sheriff). LoL hesabı da var. Ama 30 lv unranked fazla takılmıyorum. Sadace ARAM ve modlarda eğleniyorum.
rtakak dedi: Bu da güzelmiş hocam Benimki de çok yaratıcı bir şey değil Recep Takak>>> rtakak Oyunlarda ise NovaZero NovaS diye eskiden sevdiğim Youtuber vardı, ordan aklıma gelip bulmuştum bunu da. Genişletmek için tıkla... Takak ne alaka? Benimde Steam: Steam Community :: Phoenix Ama daha çok Faceit takılıyorum. Faceit'te 4 skill rank, MM'de Master Guardian (Sheriff). LoL hesabı da var. Ama 30 lv unranked fazla takılmıyorum. Sadace ARAM ve modlarda eğleniyorum.
UĞUR CAN YILDIRIM Kilopat Katılım 20 Ocak 2018 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2018 #34 Doların bu ani sıçramasından önce benzin 6.27 idi. Sıçramadan sonra 6.29 da kalmış durumda. Benzine neden zam gelmiyor bilen var mı ?
Doların bu ani sıçramasından önce benzin 6.27 idi. Sıçramadan sonra 6.29 da kalmış durumda. Benzine neden zam gelmiyor bilen var mı ?
N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 11 Ağustos 2018 #35 rtakak dedi: Arkadaşlar amma evham yaptınız. Altı üstü yanlış hile kodunu girdiler. Yılbaşı olmadan USD/TL 1 olcak yazıyorum buraya. Genişletmek için tıkla... Şaka maka eğleniyoruz felan da durum vahim.
rtakak dedi: Arkadaşlar amma evham yaptınız. Altı üstü yanlış hile kodunu girdiler. Yılbaşı olmadan USD/TL 1 olcak yazıyorum buraya. Genişletmek için tıkla... Şaka maka eğleniyoruz felan da durum vahim.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.631 Makaleler 21 Çözümler 97 11 Ağustos 2018 #36 20 TL olur sanırım. 7 ile bitiririz diyenler fena dalga geçmiş galiba.
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 11 Ağustos 2018 #37 .I.N.И.A. dedi: Takak ne alaka? Genişletmek için tıkla... Bilmem Belki soyadımdır Ben LOL bilgisayarım bozulmadan önce başlamıştım. CS'de S elite ama 96 saat oynamam var. Fena değil gibi yani
.I.N.И.A. dedi: Takak ne alaka? Genişletmek için tıkla... Bilmem Belki soyadımdır Ben LOL bilgisayarım bozulmadan önce başlamıştım. CS'de S elite ama 96 saat oynamam var. Fena değil gibi yani
.I.N.И.A. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 2.886 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer 9847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2018 #38 rtakak dedi: Bilmem Belki soyadımdır Ben LOL bilgisayarım bozulmadan önce başlamıştım. CS'de S elite ama 96 saat oynamam var. Fena değil gibi yani Genişletmek için tıkla... Avatarında turuncu bir kedi var değil mi? Taklitçi olmaması için soruyorum? 96 saat S. Elite. Smurf hesabın galiba? Baya ilginç bir soyadı. Tahmin edemedim ilk başta.
rtakak dedi: Bilmem Belki soyadımdır Ben LOL bilgisayarım bozulmadan önce başlamıştım. CS'de S elite ama 96 saat oynamam var. Fena değil gibi yani Genişletmek için tıkla... Avatarında turuncu bir kedi var değil mi? Taklitçi olmaması için soruyorum? 96 saat S. Elite. Smurf hesabın galiba? Baya ilginç bir soyadı. Tahmin edemedim ilk başta.
dkmn Megapat Katılım 13 Aralık 2014 Mesajlar 205 Yer Cydonia 11 Ağustos 2018 #39 eopFnc dedi: 31 Aralık'tan sonra gireceğiz. Genişletmek için tıkla...
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2018 #40 mstfaozder dedi: Araba yapıyoruz, prototipi çıkacak inşallah ilk defa bir Türk malı güzel bir arabamız olur. Dolar düşmüyor, enflasyon artıyor hadi bakalım hayırlısı. Genişletmek için tıkla... Hocam çıksa ne olur? Marka yok kime satacaksınız? BMW, Audi ile yarışabilir mi? Çin bile araba üretiyor, ancak halkı bile kullanmıyor.
mstfaozder dedi: Araba yapıyoruz, prototipi çıkacak inşallah ilk defa bir Türk malı güzel bir arabamız olur. Dolar düşmüyor, enflasyon artıyor hadi bakalım hayırlısı. Genişletmek için tıkla... Hocam çıksa ne olur? Marka yok kime satacaksınız? BMW, Audi ile yarışabilir mi? Çin bile araba üretiyor, ancak halkı bile kullanmıyor.