Eğer vergi indirimi yapılırsa abim eski telefonu olan Mate 20 Lite'ı bana verecekmiş. Sizce bu telefon kaç sene daha idare eder? 2-3 sene idare etse yeter bana. Zaten 3 yıl sonra telefon değiştiririm muhtemelen.
Eğer vergi indirimi yapılırsa abim eski telefonu olan Mate 20 Lite'ı bana verecekmiş. Sizce bu telefon kaç sene daha idare eder? 2-3 sene idare etse yeter bana. Zaten 3 yıl sonra telefon değiştiririm muhtemelen.
3 sene idarelikten kasıt nedir ? 3 sene sonra cihaz ile alo demek için düşünüyorsanız idare eder. Ama 3 yıl sonra performanslı bir şekilde kullanacağını sanmıyorum. Kamera şuan bile yetersiz.
3 sene idarelikten kasıt nedir? 3 sene sonra cihaz ile alo demek için düşünüyorsanız idare eder. Ama 3 yıl sonra performanslı bir şekilde kullanacağını sanmıyorum. Kamera şu an bile yetersiz.