2020 2.000TL Civarı laptop önerisi

Nerede satılıyor bu 3 ay garanti verilen ürünler?

Peki 2.000TL ye kadar bir laptop önerebilir misiniz peki ikinci el olarak?

T440P ya da Elitebook 8470P düşünebilirsin. Probook 640 G1'in paneli bana çok kötü göründü, onu eliyorum. L440 kullanmadım ama düşünülebilir.

Eski olduğundan görece yavaş olduklarını düşünebilirsin ama T440p'yi i5-4300M işlemcili olarak almıştım, performansı i5-7200U seviyesinde, upgrade sonrası i7- 4810MQ ile kullanıyorum, 6700HQ ayarında.
Probook'da 4300Mli idi aynı upgrade'i yapmıştım.
Elitebook 3230Mli idi. Ryzen 2200U'dan daha iyi. Onu da 3630QM'e yükseltmiştim. i5-8250U eşdeğeri.
Grafik başarımları o kadar yüksek değil ama youtube 2K videoları çok rahat stream ediyor mevcut laptobum.
Ben kullanım amacın için Elitebook 8470P öneririm.
Metal kasa, süper soğutma, mat panel, rahat klavye, iyi WiFi kartı.
SSD'yi senin alıp takman daha iyi olur. Satıcılar EZCool gibi markalar takıyor genelde.
RAM 8GB olsun.
Firmalardan alırken bu tip değişiklikler için talepte bulunabilirsin. HDDli kesinlikle alma.

Son düzenleme:
Peki alırken sahibinden den mi alayım yoksa satıcıların internet sitelerinden mi almalıyım? Link atma şansınız var mı?
Bir de işlemci upgradelerken nereden alıyorsun ikinci el mi yine yoksa sıfır bir yerden mi?

Laptop işlemcileri sıfır satılmıyor. Ben sahibinden.com ve Çin'den aldım geçmişte.

Garantisiz ürün almadığımdan birkaç ay garanti verebilen firmalardan alıyorum, şahıstan hiç almadım.
Sahibinden.com'daki beğendiğim ürünü ben gidip seçerek elden alıyorum. Benim seçtiğim firmalarda çok fazla ürün olduğundan en az hırpalanmışı seçme şansım oluyor.

Tamamdır eyvallah çok yardımcı oldun Allah razı olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…