muleka40 Kilopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 15 Mayıs 2021 #71 Sa-sa-sa SAPLAAAA! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sa-sa-sa SAPLAAAA! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 364485 Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.984 Makaleler 13 Çözümler 19 15 Mayıs 2021 #72 Linuxginar dedi: İşte böyle büyüyor zaten, keşke kilitlense de bunlara zaman kalmasa. Genişletmek için tıkla... Yok yahu sinir stres atıyoruz ne güzel ( bir noktadan sonra donanım konularından gına geliyor)
Linuxginar dedi: İşte böyle büyüyor zaten, keşke kilitlense de bunlara zaman kalmasa. Genişletmek için tıkla... Yok yahu sinir stres atıyoruz ne güzel ( bir noktadan sonra donanım konularından gına geliyor)
Taha WRLD Centipat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 326 Yer ABD Atlanta Georgia Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teğmen/Polis olmak isteyen bir vatanperver. 15 Mayıs 2021 #73 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Seneye artık GS'li kardeşlerim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Seneye artık GS'li kardeşlerim.
3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 15 Mayıs 2021 #74 Şiketaş'ı ah pardon Beşiktaş'ı bir Galatasaraylı olarak gönülden kutlarım.
E EZİC AJANI Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 2.693 Makaleler 1 Çözümler 10 15 Mayıs 2021 #75 364485 dedi: @EZİC AJANI Aziz yıldırım bu kulüp için hapis yattı. Sizin şike ile teslim ettiğiniz kupa var ne konuşuyorsun. Genişletmek için tıkla... En azından hatamızı anladık ve teslim ettik siz şampiyonluğunu çalıştığınız takımla "Ula hamsi sjsjsjjs" diye dalga geçtiniz. Şeref farkı
364485 dedi: @EZİC AJANI Aziz yıldırım bu kulüp için hapis yattı. Sizin şike ile teslim ettiğiniz kupa var ne konuşuyorsun. Genişletmek için tıkla... En azından hatamızı anladık ve teslim ettik siz şampiyonluğunu çalıştığınız takımla "Ula hamsi sjsjsjjs" diye dalga geçtiniz. Şeref farkı
muleka40 Kilopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 15 Mayıs 2021 #76 muleka40 dedi: Sa-sa-sa SAPLAAAA! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yeni bir detay farkettim tam video biterken tabloda Sezen Aksu var. Şinanayda yavrum şina şinanay.
muleka40 dedi: Sa-sa-sa SAPLAAAA! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yeni bir detay farkettim tam video biterken tabloda Sezen Aksu var. Şinanayda yavrum şina şinanay.
E EZİC AJANI Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 2.693 Makaleler 1 Çözümler 10 15 Mayıs 2021 #77 muleka40 dedi: Yeni bir detay fark ettim tam video biterken tabloda Sezen Aksu var. Şinanayda yavrum şina şinanay. Genişletmek için tıkla... Hocam tartışmayı bırakıp bence seneye Avrupa'da başarılarımızı düşünmeliyiz. Şu fanatikliği bırakalım bence. Sürprizbozan Simitçi, kahveci ve gazozcu...
muleka40 dedi: Yeni bir detay fark ettim tam video biterken tabloda Sezen Aksu var. Şinanayda yavrum şina şinanay. Genişletmek için tıkla... Hocam tartışmayı bırakıp bence seneye Avrupa'da başarılarımızı düşünmeliyiz. Şu fanatikliği bırakalım bence. Sürprizbozan Simitçi, kahveci ve gazozcu...
FsneSuyu Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.141 Çözümler 2 Yer EVREN 15 Mayıs 2021 #78 Fenerbahçeli olarak ;
Captain J.Sparrow Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 938 Çözümler 4 Yer İstanbul 15 Mayıs 2021 #79 Kimse kusura bakmasın. Niyetim kötü değil ama çok güldüm. Karşı taraf kızdırılır ama doğru bir şekilde. Üzmeden kırmadan yapılır bu iş.
Kimse kusura bakmasın. Niyetim kötü değil ama çok güldüm. Karşı taraf kızdırılır ama doğru bir şekilde. Üzmeden kırmadan yapılır bu iş.
For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.292 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 16 Mayıs 2021 #80 Beşiktaş konvoyu tezgaha geldi arkadaşlar Dosya Ekleri 20210515_235405.jpg 134 KB · Görüntüleme: 54 20210515_235710.jpg 8,3 KB · Görüntüleme: 34