Orada okurken bir şeyler yapmıştım zaten, 4 senede okulun da desteğiyle bayağı bir ekipman falan almıştık. Gerek Ev3, gerek Arduino. Mezun olduktan sonra teklif ettiler, eğitmen olarak gelmek ister misin diye, 1 sene gitmiştim öyle.
@Steve Rogers Meslek liselerin bazılarında üstüne düşüyorlar olduğu kadar. Kısmen de olsa bize de ufaktan göstermişlerdi. Bu birazda hocaların alaka durumuna kalıyor.
@Steve Rogers Meslek liselerin bazılarında üstüne düşüyorlar olduğu kadar. Kısmen de olsa bize de ufaktan göstermişlerdi. Bu birazda hocaların alaka durumuna kalıyor.
@Steve Rogers Lise öncesine programlama mantığı ile alakalı dersler gelecekti son durum ne oldu bilmiyorum. Sistem kötü olduğu için, normal lisede okuyana vermeleri çok mantıklı olmaz. Baştan sistemin değişmesi lazım. Ülkemizde malum her şey alakasız ezberci sisteme bakıyor.
Bizim okulumuzda da aynı proje yapılmıştı okul fuarında, biz de o zaman engelden kaçan robot yapmıştık, lehimlerini yaparken burnuma çektiğim dumanın kokusu geldi şu anda aklıma.