2020 Bit artık hakkında ne düşünüyorsunuz?

Makaleler
12
Daha fazla  
Black Mirror'ın yaratıcılarından "2020 Bit artık" 27 Aralıkta Netflix'te yayınlanacak. Film komedi türünde olacakmış. Bu konuyu nasıl komedi türüne çevirecekler bilmiyorum. 2020'nin kapsamlı hikayesi anlatılacakmış filmde. Siz ne düşünüyorsunuz fragmanı hakkında? Sizce nasıl bir film olacak? Benim ilgimi çekti. Bu yılın özetini izlemek hoş olabilir. Ayrıca garip bir proje olduğunu söyleyebilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aklı başında olan bir insan başımıza gelen olayların yıllarla alakası olmadığını anlar. Tipik kitleyi kendine çekip Cuties rezaletinden sonra tepki çekmeye çalıştıklarını düşünüyorum.

Adı bile saçmalık. 2021'de her şey yoluna girecek, insanlarda suç yok tabii ki.
Olay bence 2020 ile değil.
Saçmalık işte. Her yıl aynı terane. 2000 bit, 2010 bit, 2020 bit daha sürer bu.
Bence olay 2020 nin bitmesi değil. Fragmandan anladığım kadarıyla olayların yılla alakası olduğunu savunmuyorlar. Dünya tarihinin en önemli yılı 2020 yi anlatmaya çalışıyorlar. En azından fragman böyle gösteriyor.

2020 yılı insanı çıldırtıyor her gün şu anda YouTube videolarına baktığınız zaman çok fazla primci ve kiralık evde üst komşulardan hep gürültü vallahi ben böyle yaşıyorum her gün kulağıma resmen patates ile tıkıyorum ya.
2021'de umarım karantinadan çıkar ya evde resmen çıldırdım dolar olmuş 7-8 bune ya insan tablet bilgisayar bile alamaz karantinada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…