ertn0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 1.249 Çözümler 3 Yer Suriye Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #1 2020 boş paket Egea var bizde AUX girişinden Bluetooth yapma aparatı vardı bir aralar ERSESUAR Fiat Egea Sedan Fire Uyumlu Aux Bluetooth Araç Kiti Oto Teyp Bağlantı Ses Aktarım Aparatı Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunun gibi ama AUX değil USB girişi olan Bluetooth aparatı var mıdır acaba? Arabada AUX girişi bile yok. Sadece USB girişi var USB girişine flash bellek gibi takıp Bluetooth'lu yapabileceğimiz bir parça var mıdır?
2020 boş paket Egea var bizde AUX girişinden Bluetooth yapma aparatı vardı bir aralar ERSESUAR Fiat Egea Sedan Fire Uyumlu Aux Bluetooth Araç Kiti Oto Teyp Bağlantı Ses Aktarım Aparatı Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunun gibi ama AUX değil USB girişi olan Bluetooth aparatı var mıdır acaba? Arabada AUX girişi bile yok. Sadece USB girişi var USB girişine flash bellek gibi takıp Bluetooth'lu yapabileceğimiz bir parça var mıdır?
Deutschtay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 1.212 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ertn0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 1.249 Çözümler 3 Yer Suriye Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #3 Deutschtay dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çakmaklık için değil de bunun USB girişli olanı lazım.
Deutschtay dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çakmaklık için değil de bunun USB girişli olanı lazım.
Deutschtay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 1.212 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #4 ertn0 dedi: Çakmaklık için değil de bunun USB girişli olanı lazım. Genişletmek için tıkla... USB olarak bluetooth olmayabilir auxa dönüştürücü vardır herhalde.
ertn0 dedi: Çakmaklık için değil de bunun USB girişli olanı lazım. Genişletmek için tıkla... USB olarak bluetooth olmayabilir auxa dönüştürücü vardır herhalde.
ertn0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 1.249 Çözümler 3 Yer Suriye Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #5 Deutschtay dedi: USB olarak Bluetooth olmayabilir auxa dönüştürücü vardır herhalde. Genişletmek için tıkla... Bana lazım olan parça yok galiba hiçbir yerde USB Bluetooth dongle gibi ama araç uyumlu lazım kimse üretmemiş böyle bir şey sanırsam.
Deutschtay dedi: USB olarak Bluetooth olmayabilir auxa dönüştürücü vardır herhalde. Genişletmek için tıkla... Bana lazım olan parça yok galiba hiçbir yerde USB Bluetooth dongle gibi ama araç uyumlu lazım kimse üretmemiş böyle bir şey sanırsam.
A AhmetT61 Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #6 ertn0 dedi: Bana lazım olan parça yok galiba hiçbir yerde USB Bluetooth dongle gibi ama araç uyumlu lazım kimse üretmemiş böyle bir şey sanırsam. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer çakmaklık olanından alacaksanız Goldmaster' in X7 modelini öneririm kendim de kullanıyorum.
ertn0 dedi: Bana lazım olan parça yok galiba hiçbir yerde USB Bluetooth dongle gibi ama araç uyumlu lazım kimse üretmemiş böyle bir şey sanırsam. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer çakmaklık olanından alacaksanız Goldmaster' in X7 modelini öneririm kendim de kullanıyorum.
ertn0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 1.249 Çözümler 3 Yer Suriye Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #7 AhmetT61 dedi: Hocam eğer çakmaklık olanından alacaksanız Goldmaster'in X7 modelini öneririm kendim de kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki sağ olun.
AhmetT61 dedi: Hocam eğer çakmaklık olanından alacaksanız Goldmaster'in X7 modelini öneririm kendim de kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki sağ olun.