16 inçlik modeli Pozitif teknoloji üzerinden alabilirsiniz. 16 Inc ile 13 Inc arasında iyi bir performans farkı var. 16 Inc için diyebileceğim tek kötü şey büyük olması. 13 Inc aşırı derecede taşınabilir. 16 Inc biraz zorlayabilir sizi bu konuda. Sıkıntı çekmem dersen direk 16 Inc al.
Bende 4 hafta önce yeni 2019 MacBook Pro 13" aldım 128 GB fakat başta 128 GB alan sorun yaratacak diye çok problem çektim ama bunu harici disklerle kapatabileceğimi öğrendim. Yeni çıkan 2020 modellerin başlangıç modeli 256 GB ile başlıyor bu büyük bir avantaj. Ama performansa gelirsek 16" ve 13" arasında performans farkı var, ama siz derseniz ki ben öğrenciyim ve film izleme, not alma, ofis uygulamaları ile çalışmak istiyorum 13" gayet yeterlidir. Şunu söylemeliyim ki kapasiteyi kendinize en uygun şekilde ayarlayın çünkü ileride SSD upgrade etmek istediğiniz zaman buna imkanınız olmayacak çünkü anakarta lehimlenmiş bir şekilde geliyor SSD. Apple yetkilisiyle bu konuyu uzun uzun konuştum. Ama eğer depolamada sorun çekerseniz harici diskleri tercih edebilirim. Teşekkürler.
Bende 2019 13" baz modeli var. 16" ile aynı fiyat ilanda çok şaşırdım şu an. Kesinlikle 16" aradaki performans farkı çok performansa ihtiyacım yok deseniz bile bu fiyatlara 13" almak saçma olur. "En ufak fark" 13 Inc modelde GPU yok 16'da var.
Kesinlikle 16 inç versiyonu alın. İçinde harici grafik kartı var.Apple Mac MVVJ2TU/A MacBook Pro 16'' TB 2.6GHz 6C i7 16GB 512GB S.Grey
Ücretsiz kargo. Öğrenci, Öğretmen ve Eğitim Kurumlarına özel indirimlerle Pozitif Teknoloji’den hemen alın. Apple markalı MacBook Pro 16'' TB 2.6GHz 6C i7 16GB 512GB S.Grey ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Çözüm Uzmanı Pozitif Teknoloji’den hemen alın.www.pt.com.tr Apple MacBook Pro 13 inç Touch Bar 2.0GHz QC i5 16GB RAM 1TB SSD Uzay Grisi MWP52TU/A
Apple markalı MacBook Pro 13 inç Touch Bar 2.0GHz QC i5 16GB RAM 1TB SSD Uzay Grisi MWP52TU/A ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Çözüm Uzmanı Pozitif Teknoloji den hemen alın. Öğrenci, öğretmen ve eğitim kurumlarına özel indirimleri keşfedin.www.pt.com.tr
Şu iki model arasında kaldım desem doğrudur. Depolama olarak 512 GB'da yeterli benim için. Render, sürekli video düzenleme, mühendislik veya yazılımcılık ile ilgili işlemlerim yok. Temelde Photoshop eğitimi alabilirim. Çözünürlük farkı da varmış şimdi fark ettim. Ne dersiniz?
Attığım sitede 512 GB'dan başlıyor 2020 modeli. Bana yeterli depolaması. 13 Inc taşınma açısından ve kullanım açısından bana yeterli geldi ve yüksek frekanslı RAM ve yeni işlemci kullanması beni cezbetti. 16 Inc olanın avantajı yüksek çözünürlük, harici grafik farkı sunması dışında farkı yok.
İ9'lu versiyonu almayın. En uygun attığınız yerde.İ9 mu i7 mi almalıyım? i7'de 5300M i9'da 5500M var. Ve en uygun nereden alabilirim?
Kesinlikle 16 Inc versiyonu alın. İçinde harici grafik kartı var.
İ9'lu versiyonu almayın. En uygun attığınız yerde.
Baktığınız model özelleştirilmiş versiyon da ondan. Normali 13.800 Tl. Önceki nesil üst işlemcili ve yüksek bellekli MacBook Pro 13 ile aynı fiyatta değişen bir şey yok.Neden Apple 16 Inc ile yakın fiyatta tutmak istedi bunu merak ettim. 10.nesil, DDR4X bellek olması önceki nesil ile 4000 lira fark çıkarması ilginç geldi.