2020 model 1.2T 145 beygir Astra alınır mı?

Hocam doğru karar vermişsiniz. Ben de bir ara 1.2t 145HP Astra'lara bakıyordum ancak sonra öğrendim ki inanılmaz bir parça sorunu var. Ara motor olarak kalmış ve alırsanız satması uzun sürüyor. Astra k kasalar çok güzeldir, 1.6 CDTI zamanına göre süper arabadır.

Aynen hocam.
Şimdi biz 1.3CDTI 75 beygir Corsa D kullanıyoruz bakalım ona geçince nasıl bir hissiyat yaşayacağız :D
Babam daha önce hiç otomatik araç kullanmadığından ve bu corsamız da manuel olduğundan manuel istedi. Aslında otomatik vitesin ne kadar rahat olduğunu bilirim fakat ilk defa bu kadar güçlü bir araç sürecek 2 kat güç farkı neredeyse ve otomatik viteste bilmeden bir şey yapması onun adına sıkıntı oluşturabilir bunun için manuel vites tercih ettik bildiği yoldan devam. Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah bizim adımıza.

Aynen hocam.
Şimdi biz 1.3CDTI 75 beygir Corsa D kullanıyoruz bakalım ona geçince nasıl bir hissiyat yaşayacağız :D
Babam daha önce hiç otomatik araç kullanmadığından ve bu corsamız da manuel olduğundan manuel istedi. Aslında otomatik vitesin ne kadar rahat olduğunu bilirim fakat ilk defa bu kadar güçlü bir araç sürecek 2 kat güç farkı neredeyse ve otomatik viteste bilmeden bir şey yapması onun adına sıkıntı oluşturabilir bunun için manuel vites tercih ettik bildiği yoldan devam. Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah bizim adımıza.
Hayırlı olsun hocam. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Bende de 1.4 77hp Albea var atmosferik motor. Yokuş çıkarken neler çekiyorum bir bilseniz :) İnşallah 3 ay içinde 1.3 TCe Megane almayı düşünüyorum nasip olursa.

Hayırlı olsun hocam. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Bende de 1.4 77hp Albea var atmosferik motor. Yokuş çıkarken neler çekiyorum bir bilseniz :) İnşallah 3 ay içinde 1.3 TCe Megane almayı düşünüyorum nasip olursa.
Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah 🙏🏻

Bu arada arkadaşlar bizim aldığımız 2015 modelde multimedya için sadece Apple car play geliyor maalesef Android Auto 2016 ve sonrasında geliyormuş. Opel bayisine gidip güncelleme falan yaptırarak halledebilir miyiz acaba?

Arkadaşlar bugün aracı tam alıyorduk fakat motoru bitik çıktı ondan dolayı da vazgeçtik.
Şimdi 1.2 TSI Comfortline golf 7 bulduk nasıldır sizce bu motor performansı falan bu arada araç ışık paket ve sürüş konfor paket yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Yağ eksiltme sorunu var diye biliyorum hocam. Bakım isteyen bir arabadır. Performans olarak üzeceğini sanmam. İyi bakacaksanız alınabilir.

Sorunlu bir araç değildir, arka süspansiyonlar torsiyon gelir diğer modellerin aksine, performans olarak üzmez, basmazsan az yakar, bana fiyat performans olarak düşük gelen bir model, şahsi olarak tercih edecek olsam Astra'dan devam ederdim ama bu demek değilki Golf de alınmaz, hangisi daha çok hoşunuza gittiyse onu alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı