2020 model 1.2T 145 beygir Astra alınır mı?

Hocalarım bugün gittik baktık ve ona karar kıldık yarın alacağız inşallah.
Astra J 1.6CDTI sedan Elite paket otomatik nasıldır?
Özellikle bu Astra J'lerde sedanlar için ne düşünüyorsunuz?

Hocalarım bugün gittik baktık ve ona karar kıldık yarın alacağız inşallah.
Astra J 1.6CDTI sedan Elite paket otomatik nasıldır?
Özellikle bu Astra J'lerde sedanlar için ne düşünüyorsunuz?
Hocam tip olarak hoşuna gittiyse mekanik olarak bir problemi yok motor kendini ispatlamış bir motor, 6 ileri tork konvertörlü şanzıman biraz ağır kanlıdır ama dayanıklılık olarak da çok sağlam bir şanzımandır, hayırlı olsun, hatasız kazasız bin.

Elite mi daha dolu cosmo mu

Hocam açıkçası bu Astra J kasaların sedanları hoşuma gitmedi onun için 70 bin kilometrede şey yapıyorsa bir tane bulduk 1.6 CDTI manuel dynamic paket o nasıldır.

Hocam açıkçası bu Astra J kasaların sedanları hoşuma gitmedi onun için 70 bin kilometrede şey yapıyorsa bir tane bulduk 1.6 CDTI manuel dynamic paket o nasıldır.
Hocam ben de sedanları beğenmiyorum, tasarım biraz daha zevk işi olduğu için bir şey dememiştim, dynamic paket yeterlidir ama bence otomatik alınması gereken bir araç, yine de dersen ki sorun değil ben aracı beğendim karar senin.

Hocam doğru karar vermişsiniz. Ben de bir ara 1.2T 145hp Astra'lara bakıyordum ancak sonra öğrendim ki inanılmaz bir parça sorunu var. Ara motor olarak kalmış ve alırsanız satması uzun sürüyor. Astra K kasalar çok güzeldir, 1.6 CDTI zamanına göre süper arabadır.

Makyajlı Astra K'lardaki 1.2 turbo motoru PSA'nın 1.2 Puretech'i değil, GM'nin LIH kodlu motoru ama bunlara da Puretech gibi ıslak triger kayışlı demişler. Üstüne de Türkiye'de bu motoru kullanan araç çok yok, parça sıkıntısı yaşatabilir. 1.6 CDTI daha makul bir tercih olur.
The camshafts are driven using a timing chain on the 1.3T or a timing belt-in-oil on the 1.2T.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…