2020 model leon araçta start stop hatası

Arkadaşlar merhaba.
2020 model leon fr 1.5 ecotsi aracımda nadirde olsa bazen motor ışığı yanıp sönüyor kısa süreliğine ve erc ya da src gibi bir şey yazıyor sarı renginde.
Onun dışında start stop hatası gibi bir şey de ekranda çıkıyor. Aracın çekmesinde vs bir problem yok fakat bu neden kaynaklanıyor? Nereye götürmek gerekir ve masraflı bir iş mi? Teşekkürler herkese şimdiden.

Hocam bir oto elektrikçiye gösterin.

Merhaba, akü ile ilgili problem olabilir. OBD cihazına bağlayıp kesin bir yargıya varabiliriz. Start stop ile ilgili problemler %90 aküden kaynaklıdır. En son ne zaman değiştirdiniz?

Aracınızda start stop arızası yok motor ışığının yanmasından kaynaklı veriyor onu asıl arıza motor ışığı ve epc ona baktırmalısınız.

Merhaba, akü ile ilgili problem olabilir. OBD cihazına bağlayıp kesin bir yargıya varabiliriz. Start stop ile ilgili problemler %90 aküden kaynaklıdır. En son ne zaman değiştirdiniz?
Aküyü ben değiştirmedim hiç aracı alalı 2 ay oldu. Alırken voltaj değerleri normaldi fakat baktıracağım aküden mi kaynaklanıyor diye.

Aküyü ben değiştirmedim hiç aracı alalı 2 ay oldu. Alırken voltaj değerleri normaldi fakat baktıracağım aküden mi kaynaklanıyor diye.

Aküye bir baktırın hocam. Akü sağlamsa muhtemelen motor ışığı arızasından kaynaklıdır. OBD ile daha detaylı görünür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…